Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers, garage en tuin centrum Wingene

Huurprijs: € 775 Wingene Kolonel Dobbelaerestraat 5
Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers, garage en tuin in doodlopende straat in centrum Wingene

Indeling:
Oprit voor 2 wagens, grote inkom met gastentoilet. Mooie trendy trap naar de eerste verdieping. Links komen we in de lichtrijke woonkamer en meet maar liefst 9m x 5m. Aansluitend, is er een open geïnstalleerde kwalitatieve keuken
van de hand van Interieur Verkest. De keuken is ook heel ruim en meet 4mx 4m. Afzonderlijke wasplaats met douche cabine en uitgietbak. Inpandige garage 4m x 6m met automatische sectionale poort.
Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers én bureel/berging. (respectievelijk meten ze: 14m2, 13m2 en 12m2 en bureel/berging 6,5 m2), ruime prachtige badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo en toilet.
De tuin is bereikbaar via de zijkant van de woning als via de woonkamer en keuken met een schuifraam en en de achterdeur. Ideale oriëntatie : namiddag- en avond, er is geen inkijk waardoor u alle privacy geniet, de tuin is omheind. Terras en gras worden nog aangelegd.

Ligging: Gelegen in ... doodlopende straat op wandelafstand van centrum. Doch op 10min van Tielt en op 13 min van de E40 Beernem.

Hebt U verdere interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 050/70 34 35
Lees meer Verberg