Polyvalent handelspand met parking op 2km van de oprit E403

Vraagprijs: € 219 000 Koolskamp Lichterveldsestraat 98 B
Dit handelspand kan voor heel veel doeleinden geschikt zijn:
Detailhandel, doktersgroepspraktijk, voeding catering, wellness instituut, fietsenwinkel,..
Bijzonder interessant doordat er in 2018 heel wat verbeteringswerken gebeurd zijn
o.a. goedgekeurde elektriciteit, airco, warmtepomp, gepolierde beton, geschilderd,..
De indeling is alsook zeer flexibel, alle tussenwanden kunnen met andere woorden weggehaald of her gepositioneerd worden. Bovendien zijn er 2 aparte inkomdeuren, dus dit handelspand kan zelfs ingedeeld worden voor 2 afzonderlijke uitbatingen, er zijn ook al afzonderlijke tussentellers voorzien.

Gelijkvloers:
Links: 70m2, voorzien van een afzonderlijk toilet, berging maar kan ook dienst doen voor bv. douchecabine of wasplaats.. of.. Deze ruimte is onmiddellijk instapklaar, heel recentelijk wit geschilderd, gepolierde beton, airco (warme en koude lucht), nieuwe plafond en verlichting. Afzonderlijke inkom. Doorgang naar tweede ruimte (niveauverschil van 1 trede)

Rechts: 35m2, voorzien van eigen inkom, van een ... pelletkachel, sanitair blok (lavabo) en momenteel ingedeeld als volgt: inkomhal met trap naar bovengelegen ruimte. Toegangsdeur naar hoofdplaats waar de pelletkachel staat en achterliggend afzonderlijke kamer met raam en sanitair blok. En naastliggend een berging. Basis domotica mogelijks te koppelen met onder beschreven derde handelsruimte.

Op de eerste verdieping is er een derde ruimte die altijd als wellnessruimte gebruikt geweest is.
Wat hier meteen opvalt is dat deze ruimte gemaakt is met de beste materialen.
bv. dure vloeren met vloerverwarming (Daikin warmtepomp), aanvullend ventilo warmte blazer, basis domotica, dubbele open inloopdouche met ijswater emmer, en afzonderlijk toilet met lavabo. Er is een inpandig terras. Deze ruimte kan eigenlijk ook geïnterpreteerd worden als studio (daarvoor zal er wel nog een keuken in geplaatst moeten worden). Achterliggend is er nog een berging van 8m x 3,5m, momenteel zitten er geen ramen maar er kan wel een raam gestoken worden.

Het magazijn die nu achter het gebouw ligt zal afgebroken worden.
Daardoor is er zeker voldoende plaats om een parking te voorzien voor uw klanten.

Hebt U interesse in dit pand? Aarzel dan niet en bel ons op het nummer: 050/70 34 35


Lees meer Verberg