Polyvalent handelspand met studio en parking op 2km E403

Vraagprijs: € 209 000 Koolskamp Lichterveldsestraat 98 B
Interessant doordat er in 2018 heel wat verbeteringswerken gebeurd zijn
o.a. goedgekeurde elektriciteit, airco, warmtepomp, gepolierde beton, geschilderd,..
Bovendien zijn er 2 aparte inkomdeuren, dus dit handelspand kan ingedeeld worden voor 2 afzonderlijke uitbatingen, er zijn ook afzonderlijke tussentellers voorzien.

Glkvls:
Links: 70m2, voorzien van een afzonderlijk toilet, berging. Deze ruimte is onmiddellijk instapklaar, recentelijk geschilderd, gepolierde beton, airco (warme en koude lucht), nieuwe plafond en verlichting. Afzonderlijke inkom. Doorgang naar tweede ruimte.

Rechts: 35m2, voorzien van eigen inkom, van een pelletkachel, sanitair blok (lavabo) en nu ingedeeld als volgt: inkomhal met trap naar bovengelegen ruimte. Toegangsdeur naar hoofdplaats waar de pelletkachel staat en achterliggend afzonderlijke kamer met raam en sanitair blok. En naastliggend een berging. Basis domotica mogelijks te koppelen met onder beschreven derde handelsruimte.(of studio)

Op de 1ste verdieping is er een 3de ruimte die een ... wellness was.
De beste materialen werden hier gebruikt.
bv. vloeren met vloerverwarming (Daikin warmtepomp), aanvullend ventilo warmte blazer, basis domotica, dubbele open inloopdouche met ijswater emmer, en afzonderlijk toilet met lavabo. Er is een inpandig terras. Mogelijkheid om studio te maken (Er zal dan wel nog een keuken in geplaatst moeten worden). Achteraan is er een berging van 8mx3,5m.

Hebt U interesse in dit pand? Bel ons op 050/70 34 35


Lees meer Verberg