Multifunctionele villa op 4.932 m2 met magazijn +/- 700m2 met praktijkruimte op commerciële ligging in industriezone Wildenburg

Vraagprijs: € 1 075 000 Wingene Beernemsteenweg 73
Commerciële ligging, op de verbindingsweg tussen Wingene en Beernem, op amper 10min van de E-40, en op wandel- en fietsafstand van de bossen; Vagevuurbossen en Bulskampveld. Gelegen in industriezone Wildenburg, milieubelastende industrieën, klasse 2.

Deze eigendom wordt momenteel uitgebaat als auto - verkooppunt en - herstellingsplaats. Indien gewenst kan eventueel de spuitcabine alsook andere zaken overgenomen worden.

Indeling:
Parking vooraan in polybeton, (wegneembaar), volledig omheind met een automatische toegangspoort. Magazijn van +/- 700m2 met poorthoogte van 4m, drijfkracht, muren in Ytong, dak vernieuwd in 2009 (PVC). Er is nog een mogelijkheid om +/- 1.000m2 bij te bouwen. Tussen het magazijn en de woonst is er een mooie aangelegde tuin en een bijgebouw van 60m2. Terras in blauwe hardsteen met verschillende knusse hoeken onder de bomen. Er is een gemetste bbq. Via de achterdeur komen we in een ruimte die dienst kan doen als praktijkruimte, (vroeger gebruikt als schoonheidssalon, klanten kunnen dus binnen zonder dat ... ze door de privéwoning moeten). Via het sas komen we in de wasplaats en de berging (allemaal inbouwkasten) die ons naar de keuken leidt. De keuken is modern landelijk ingericht met luxe apparatuur. Aansluitend vinden we de grote woonkamer voorzien van een houtcassette. Vanuit de woonkamer en de keuken is er zicht op de zowel de voor- als de achtertuin. Komen we nu binnen in de statige inkomhal met grootse trap die ons naar de eerste verdieping brengt, waar we 4 ruime slaapkamers vinden, 2 daarvan zijn ingericht met inbouwkasten, 1 kamer kan ook gebruikt worden als dressing want deze is volledig ingericht met kasten, daardoor is deze kamer geschikt voor een 1 persoonsbed. Er zijn 2 badkamers. Met een schuiftrap bereiken we de bergzolder, deze is geïsoleerd. Gelijkvloers is er ook een bureel met inbouwkasten. Er is ook een garage (automatische poort) ingericht met inbouwkasten.

Afmetingen:
woning: gelijkvloers: 250m2 ; eerste verdieping: 160m2 ; zolder: 50m2.
bijgebouw: 60m2 (7mx 8,3m)
magazijn: +/-700m2 ( 15m x 50,60m)
parking vooraan: +/-560m2
Terrein in totaal: 4.932m2

Bijzonderheden:
Aan deze woning heb je werkelijk geen werk meer, instapklaar!
eiken binnendeuren
Volledig geschilderd en behangen met vliesbehang
In alle slaapkamer is er massieve parket en inbouwkasten in 2 slaapkamers.

Bel ons voor bezoek of meer info op 050/70.34.35
Lees meer Verberg