Gezinswoning met 4 slaapkamers op 1.043 m2 met praktijkmogelijkheden of ideaal voor kleine zelfstandige (garage van 64m2)

Vraagprijs: € 358 000 Wingene Balgerhoekstraat 82
Deze voormalige kloosterwoning is landelijk gelegen in de parochie St. Jan (Wingene) naast de vrije basischool, opvang,.. Op 10 min van E-40.
Algemene staat: Verzorgd doch te verfrissen. Er zijn al heel wat werken gebeurd in deze woning!

Pluspunten:
- elektriciteit conform
- drijfkracht 4fase
- overal dubbel glas PVC 1996
- dak geïsoleerd 2000 (totaal nieuw dak in 1995)
- geuten radiatoren nieuwe hoog rendement brander merk Viesman 2012
- rolluiken in de slaapkamers

Bijzonderheden: ideaal voor iemand die een woonst met praktijkmogelijkheden zoekt. Tevens ook zeer geschikt voor grote gezinnen daar er 288m2 bewoonbare oppervlakte is. Of voor iemand die graag aan auto's sleutelt, een logopediste (vlak bij het school!)...extra bijgebouw van 64m2 mét verdieping +/-45m2.

Indeling:
Inkomhal met toilet, meteen rechts de wasplaats en de kelder. Links is er een voorplaats, ideaal voor iemand die een praktijkruimte zoekt, de hal is ruim genoeg om een wachtplaats te maken. De woonkamer is sfeervol ingericht en voorzien van 1 ... schouwkanaal. Met een schuifraam is de tuin en het overdekt terras bereikbaar. Optimaal lichtinval door goede oriëntatie van het huis/tuin (zuid). De keuken (voorzien van Miele toestellen en inductiekookplaat, nieuwe frigo) bevindt zich tussen de woonkamer en de praktijkruimte (of bureel/speelkamer).

De 1ste verdieping is een volwaardige verdieping, er zijn 4 ruime slaapkamers en en een badkamer. De slaapkamers zijn ongeveer even groot (12m2). De badkamer bevindt zich op het eind van de hal en is uitgerust met een ligbad, een toilet en lavabo. Met een vaste trap bereiken we de geïsoleerde zolder die net geen 100 m2 meet, die kan dienen als berging of speelzolder (centrale verwarming)

De tuin is groot en biedt een rustgevend uitzicht op de velden.

Voor de woning is er een bijgebouw van 64m2 gelijkvloers met vaste trap toegang naar een eerste verdieping die nog extra werk of stockage ruimte biedt.(45m2) of ideaal voor iemand die graag aan auto's sleutelt.. (koud en warm water voorzien)

Extra vragen of een bezoek gewenst? Contacteer ons op 050/70 34 35

Lees meer Verberg