Instapklare woning met magazijn van 170m2 met 4 slaapkamers, 2 badkamers en binnentuin in centrum Wingene

Vraagprijs: € 398 000 Wingene Zandbergstraat 37
Ligging: Op wandelafstand van de markt van Wingene, school en kinderopvang, winkels, bakker, .. Op 10 minuten van de E40 en 20min van de E403.

Bijzonderheden:
Ideaal voor een kleine zelfstandige, magazijn van 170m2 met poorthoogte van 2,5m hoog.
Drijfkracht en boorput. Er is naast de inkomhal ook een gelijkvloers bureel.
Tevens ook bijzonder geschikt voor een groot gezin, er zijn 4 slaapkamers, 2 badkamers en een zolder waar er nog een kamer kan gemaakt worden. Er is heel veel bergruimte. Er is 225 m2 bewoonbare oppervlakte en 97m2 zolder oppervlakte.

Pluspunten:
- authentieke elementen behouden in een moderne woonst
- energiezuinig EPC 294 kWh/m2 en instapklaar
- recente Viessmann brander, keuken, dak geïsoleerd, elektriciteit goedgekeurd

Indeling:
Inkomhal met bureel. Woonkamer met zicht op de tuin en ingedeeld met eetplaats en zithoek (houtcassette en massieve parket), aansluitend de gesloten volledig geïnstalleerde keuken met schuifraam naar het terras en de binnentuin. (Zuid west oriëntatie). Achter de keuken ... is er nog een aparte wasplaats met toilet en douchevoorziening. Vanuit de woonkamer kunnen we naar de droge kelder en de eerste verdieping. De eerste badkamer vinden we op onze weg naar boven, deze is gemaakt in een voormalige vauteruimte (hoekbad, tweede toilet). Eens boven vinden we 4 slaapkamers. 1 slaapkamer is voorzien van een ingebouwde dressing en toegang naar de tweede badkamer met derde toilet en douche. 1 kamer met mezzanine en toegang naar de tweede badkamer. Op alle kamers is er distributie en internet voorzien. Op de derde verdieping is er ook een grote geïsoleerde zolder (met velux) waar er nog kamers in gemaakt kunnen worden.

Naast de woning is er een doorgang naar de tuin en het magazijn, die doorgang kan ook gebruikt worden als garage. Deze ruimte kan afgesloten worden met 2 automatische sectionale poorten. De doorgang naar het magazijn is zeer sterk verhard (vloer is 30cm dik, waardoor het ook mogelijk is om met zware voertuigen het terrein te betreden). De doorgang naar magazijn is 2,5m hoog, er kan een bestelwagen/camionette onder doorrijden.

Het magazijn zelf is 170m2 er is een extra stockage verdiep in gemaakt. Er is water (stadswater en een boorput) en drijfkracht voorzien. (13m x 13m)

De tuin is bijzonder aangenaam ingericht, onderhoudsvriendelijk en zeer verzorgd. Er is geen inkijk van de buren. Het terras is aangelegd en geniet dé meest ideale zon oriëntatie zuid west.

Voor meer info bel 050/70.34.35
Lees meer Verberg