Energiezuinige villa (1998) op een terrein van 4.973m2 met 4 slaapkamers, gelijkvloers bureel en een garage

Vraagprijs: € 498 000 Wingene Ruiseledesteenweg 64
Ligging: Op de verbindingsweg gelegen tussen Wingene en Ruiselede (8 km) dus amper op 10 km van Beernem en 15 km van Aalter. De woning staat op 16 m van de weg, dus het is altijd rustig wonen en vooral veilig voor je kinderen en huisdieren.

Bijzonder: De lichtinval, de openheid van alle woonruimtes en het contact met het groen van buiten vormen de perfecte basis voor iemand die het doel heeft om kwaliteitsvol in alle rust te kunnen leven, doch niet ver van het centrum van WIngene en St. Jan. Met 222 m2 aan bewoonbare woonoppervlakte is er voor iedereen van het gezin plaats; er is bovendien een grote voortuin, deels ingericht voor parking dus gezinnen met een grote vriendenkring of -familie zijn hier zeker aan het goede adres.

Ideaal voor mensen die dichtbij hun paard(en) willen wonen: Op de weide kan er bv een schuilkot of stalling gezet worden om er paardjes te houden..

Indeling:
Inkomhal met natuurlijke lichtinval, links een gelijkvloers bureel en rechts een gastentoilet. De trap is industrieel afgewerkt en brengt ons ... naar 4 ruime slaapkamers, dressing, een afzonderlijk toilet en een kleine badkamer. Via een schuiftrap bereiken we de bergzolder. Terug beneden komen we in een grote woonkamer met zicht op de achterliggende weide en op het zongeoriënteerde terras en mooi aangelegde tuin. Leuk om weten is dat het door de architect voorzien is om een gashaard of houtcassette... te plaatsen aan de zithoek. De keuken is eveneens heel groot en kijkt uit op de binnentuin waar het heerlijk vertoeven is: alle privacy, uit de wind, in de ochtendzon, perfecte voor een goede start van de dag! De keuken zelf is basis ingericht maar voorzien van alle nodige comfort. Heel praktisch is de naastgelegen berging met ruimte voor extra frigo of diepvries en de wasplaats, directe doorgang naar buiten. De garage is ook vanaf hier bereikbaar. In de tuin is er een groot geïsoleerd tuinhuis, een grasperk en een basketbalplein, knus omgeven door een volwassen tuin met talrijke grote bomen zoals treurwilg, notelaar en catalpa en die 's zomers verkoelende schaduw bieden.

Pluspunten:
- energiezuinig !! EPC 176kWh/m2
- 2 slaapkamers kunnen via een schuifraam op het dakterras waar je prachtig mooie vergezichten hebt!
- goedgekeurde elektriciteit
- 2 regenwaterputten (2x 10.000l)

Lees meer Verberg