Gerenoveerd en zeer goed uitgerust bloeiend restaurant met woonst

Vraagprijs: € 549 000 Ruddervoorde Scharestraat 19
Na meer dan 30 jaar met hart en ziel "De Oude Schaere" te hebben uitgebaat heeft Ingrid besloten een nieuwe eigenaar te zoeken voor haar bistro. Haar zaak is heel strategisch gelegen om veel toeristen te kunnen verwennen die in B&B's in de nabij gelegen dorpen logeren. Ook ziet ze veel fietsers en wandelaars die van een stevige wandeling in het bos willen nagenieten. Het (verwarmde) terras die zuidwest georiënteerd is straalt gastvrijheid uit en daar maken velen gebruik van. In 2011 liet ze haar zaak volledig renoveren waardoor zowel een ervaren kok als jonge starter deze bloeiende zaak vlot kan verderzetten. Ingrid is zelfs bereid om alles te laten staan. Bij de renovatie heeft ze met oog op het warm en gezellige rust uitstralende design ook vooral gelet op eigen comfort. bv. terras kitchenette, automatische zonneluifel en - rolluiken. Vloerverwarming zodat het voor gasten gezellig warm is en voor het personeel ook aangenaam werken is. Een doorschuifvaatwas en zeer professionele uitgeruste keuken. ..

Toegankelijk voor klanten: ...
Trendy loungebar uitgerust met indirecte verlichting en ingebouwde tafels. Ontvangstzaal of vestiaire ruimte. Sfeervol restaurant (gashaard). Deze ruimtes staan allemaal in verbinding met de warme & koude keuken. Frigo en diepvriescel. Afwasruimte. Sanitair afzonderlijk voor dames en heren.

Indeling handelszaak:
Dubbele garage met automatische toegangpoort, stookplaats. (viesman zonneboiler). Koele cel voor drank en installatie voor de bierkoeling.

Indeling perceel:
Terrein met camerabeveiliging en automatische toegangspoort. Afzonderlijke leverancierstoegang.
Enkele garage met privé tuin en - terras.
38 tafels binnen (+ 20 hoge tafels in loungebar) en 40 tafels buiten.

Privé woonst:
Bureel met erg veel op maat gemaakte kasten en zicht op de tuin. Gezellige tv-hoek (open haard) met toegang naar de eerste verdieping waar er 3 slaapkamers zijn en een apart toilet. De badkamer is beneden en uitgerust met ligbad, dubbele lavabo, toilet en douchecel.

Pluspunten:
- boorput
- goed gekeurd elektriciteitsattest
- Airco in slaapkamer
- vloerverwarming kan omgeschakeld worden naar vloerverkoeling
- publieke parking recht tegen over de deur
- Ingrid is bereid om alles te laten staan waardoor u onmiddellijk kan starten (potten, pannen, bestek, glazen, borden, tafels en stoelen, keukentoestellen, koffiemachine, kassa, wijnkoelkast.. enzoverder)

Bel Jolien voor meer uitleg of om bezoek te brengen: 0472/35.27.23 of mail op jolien@vastgoedwanneyn.be
Lees meer Verberg