Verzorgde instapklare woning met garage (25m2) en groot terras (88m2) met 3 slaapkamers en 2 badkamers pal in het centrum van Ruddervoorde

Vraagprijs: € 289 000 Ruddervoorde Sint-Elooisstraat 9
Bekijk hier de virtuele rondleiding: https://roundme.com/embed/518791/1717721
Ligging: Centrumligging, alles op wandelafstand. Op 10min van de oprit van E-40 Oostkamp.

Bijzonderheden:
Ideaal voor een gezin met een zoon of dochter die zelfstandig wilt leren wonen (masterbedroom met bijhorende badkamer)
Iemand die twee badkamers nodig heeft moet zeker ook eens een kijkje komen nemen.
Er zijn 3 ruime slaapkamers, met een vaste trap bereik je de zolder waar er gemakkelijk nog kamers gemaakt kunnen worden.
Grote woning met 213m2 bewoonbare oppervlakte

Algemene staat:
Instapklaar door modern wooncomfort (goedgekeurde elektriciteit en hoog rendementbeglazing, pellet verwarming, overal centrale verwarming, moderne vloeren, keuken en badkamers)

Indeling:
We komen meteen binnen in de ruime woonkamer (12 x 4m) , met vooraan een lichtrijke eetplaats en open bureel onder de draaitrap.
De zithoek is heel gezellig en knus met de pelletkachel en de hoge plafond met spotjes. De garage (7m x 3,30m) is bereikbaar vanuit de ... woonkamer.
Vanuit de garage kan je door naar het terras met een brede deur van 3m.
Er is geen inkijk op het terras en is volledig aangelegd in blauwe hardsteen. Ideale oriëntatie, je kan genieten van de namiddag en avondzon.
Via een schuifraam bereiken we de moderne keuken die aansluit op de woonkamer. De keuken is volledig geïnstalleerd met o.a. vaatwas. Je kan eten in de keuken, tafel is reeds aanwezig.
De kelder zit onder de keuken waar ook de chauffageketel staat. De kelder is droog en is een ideale stockagekelder.
Achter de keuken is de wasplaats, gemakkelijk is de doorgang van de wasplaats naar het terras met een schuifraam.
Achterliggend is de eerste badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele lavabo. Er is een apart toilet. Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer van 5,5m x 4m.
Vanuit de woonkamer nemen we de draaitrap naar de eerste verdieping waar we nog 2 slaapkamers terugvinden en de tweede badkamer. De kamers meten elk 14m2. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en enkele lavabo.
Met een vaste trap bereiken we de zolder waar er gemakkelijk nog slaapkamers kunnen komen, momenteel geen onderdak of dakisolatie.

Bel voor meer info: 050/70.34.35

Lees meer Verberg