Deels gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, garage en tuin met bijgebouw met landelijke ver uitzicht

Vraagprijs: € 249 900 Schuiferskapelle Bilkbosstraat 12
Ligging: Schuiferskapelle is een landelijk gelegen deelgemeente van de stad Tielt
Op 5 km van Wingene en 10km van Ruiselede.

Bijzonderheden: Typerend voor Schuiferskapelle is de gezellige dorpse mentaliteit en zijn de unieke zichten op de velden. Er is een kleuterschool en een dorpswinkeltje. Ideaal voor iemand die rust, vrijheid en natuur zoekt.

In 2011 werd de oude gevel rond-om-rond weggehaald, er werd isolatie geplaatst, de ramen zijn allemaal nieuw: hoogrendementglas met rolluiken (pvc), er werd een nieuwe gevelsteen gezet en het dak werd eveneens professioneel geïsoleerd. Eens binnen zien we de ouderdom terug van de woning, alle binnenwerk (sanitair, elektriciteit, verwarming, vloeren, badkamer, .. dienen gerenoveerd te worden.)

Indeling:
Inkomhal met rechtdoor doorgang naar de lichtrijke woonkamer, tv-hoek met aansluitend de eetplaats.
De keuken is groot en meet 6mx 6m en biedt prachtig zicht op de velden. Er is een koele berging onder de trap en doorgang naar de garage (automatische poort) die tevens toegang ... biedt naar een zolder die mits aanpassingen een volwaardige kamer kan worden. Achter de keuken bevindt zich de badkamer en een apart toilet.

Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers, (10m2, 11m2 en 14m2) een extra berging of bureel .. of douche/toilet kamer van 3m2. Met een schuiftrap bereiken we de bergzolder die dienst kan dien als stockage. Betonvloer tussen verdieping en op de zolder.

Contacteer ons op 050/70 34 35.
Lees meer Verberg