Deels gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, garage en tuin met bijgebouw met landelijke ver uitzicht

Vraagprijs: € 269 000 Schuiferskapelle Bilkbosstraat 12
Ligging: Schuiferskapelle is een landelijk gelegen deelgemeente van de stad Tielt, die op amper 5km ervan verwijderd is, de gemeente Wingene ligt even nabij. In Ruiselede ben je op amper 10min.

Bijzonderheden: Typerend voor Schuiferskapelle zijn de unieke zichten op de velden.

De koeien zijn zo dichtbij dat je ze hoort grazen. Ideaal voor iemand die natuur en vrijheid zoekt. Deze eigendom werd door de huidige eigenaar altijd met zorg bewoond maar de woning werd te groot. In 2011 werd de oude gevel rond-om-rond weggehaald, er werd isolatie geplaatst, de ramen zijn allemaal hoogrendement met rolluiken (pvc), er werd een nieuwe gevelsteen gezet en het dak werd eveneens professioneel geïsoleerd. De woning dient verder gerenoveerd te worden.

Indeling:
Inkomhal met houten goed onderhouden trap en doorgang naar de lichtrijke woonkamer, onder de arcade is de tv-hoek met aansluitend de eetplaats die destijds verwarmd werd met mazout. De keuken is open van karakter en biedt prachtig zicht op de velden. Er is een koele berging en ... doorgang naar de garage (automatische poort) die tevens toegang biedt naar een (stockage)zolder. Achter de keuken bevindt zich de badkamer en een apart toilet. Via de achterdeur bereiken we de tuin en bijgebouw. En een nieuw terras, rond om rond. Eens we dan weer boven de eerste verdieping willen ontdekken dan merken we 3 kamers (11m2, 14m2 en 10m2) op en een 4de ruimte (3m2) waar u perfect een bureau kunt zetten of eventueel een tweede sanitaire ruimte kunt voorzien. Er kan een doorgang gemaakt worden naar de ruimte boven de garage. Met een schuiftrap betreden we de zolder die ook dienst kan doen als stockage ruimte.

Pluspunten:
- steenput en regenwaterput
- alleenstaande landelijk gelegen woning
- volledig nieuwe aanblik wegens nieuw dak en bijhorende isolatie, nieuwe gevelsteen, deuren en ramen
- nieuw terras in blauwe hardsteen
- bijgebouwLees meer Verberg