Uitzonderlijk gelegen, alleenstaande instapklare woning met 3 slaapkamers met groot zuid-west gerichte tuin.

Vraagprijs: € 435 000 Wingene Varendreef 37
Bijzonderheden:
Alleenstaande woning in alle rust en vooral in harmonie met de natuur.
Als je een ree de baan ziet oversteken of een eekhoorn in een boom ziet klimmen, dan kan je zeggen dat je elke dag het gevoel hebt van "op vakantie in eigen woning". De woning is bovendien tot in de puntjes onderhouden en afgewerkt met kwalitatieve natuurlijke materialen. (massieve eik, blauwsteen, pelletkachel, ...)

Ligging:
5 minuten van de E 40 Beernem, centrum Wingene ligt op een 7 tal minuten. Centrum van Hertsberge ligt op op 4 minuten (bakker, basisschool..)

Indeling:
Parking voor 4 wagens op eigen terrein (2 voor de poort en 2 na de automatische poort).
Feeërieke toegang naar het huis met een wandelpadje en verzorgde omheinde voortuin.
Eens binnen ontdekken we de Inkomhal met gastentoilet. Links komen we binnen in de woonkamer, opvallend warm ingericht met massieve eiken parketvloer en centrale schouw met nieuwe houtcassette. (5,5m x 4,5m). De raampartijen van plafond tot vloer brengen natuurlijk daglicht in de woning en ... zorgen ten allen tijde voor zicht op de rustige bosrijke omgeving. Aansluitend is de keuken met praktische (was)berging en achterdeur. De keuken is ingericht met vaatwas, keramische kookplaat,.. blauwstenen vloer en groot graniet werkblad. (4,7mx3m). Vanuit de keuken hebben we zicht op de uitbouw (6,6m x4,20m) waarvan de laatste werken uitgevoerd zijn in 2016. Daarin tussen ligt er een groot zuid west gericht terras. De uitbouw is ingericht als living en typeert zich terug door duurzame natuurlijke materialen met stalen ramen, massieve parket met nieuwe pelletkachel. Deze ruimte is aangenaam groot waardoor er plaats is voor een bureau én een speelhoek. Ook vanhier uit hebben we zicht op de natuur, het is niet voor niets dat de architect deze ruimte "wintertuin" heeft genoemd. In de zomer en in tussenseizoen kunnen de stalen ramen helemaal open, je leeft dan als het ware buiten.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een badkamer (met ligbad) en een apart toilet.
In elke kamer kan er een dubbel bed staan. De masterbedroom is voorzien van inbouwkasten. De kamers meten elk (6mx3m), (3mx3m) en (3,20mx3m)

De tuin is omheind en aangelegd. Praktische buitenberging, kan zelfs dienen als garage maar daarvoor dien je terug een opening naar de straat te maken.

De woning in cijfers:
+ terrein van 674m2
+ bewoonbare oppervlakte van 149m2
+ bouwjaar huis 2004 - uitbouw 2016
+ EPC score 404 kWh/m2 (accumulatie weg betekent theoretisch een EPC score van 254 kWhm2)
Lees meer Verberg