Alleenstaande energiezuinige woning met 5 slaapkamers, garage, grote tuin op 933m2 nabij de Vagevuurbossen te Wildenburg.

Vraagprijs: € 399 000 Wingene De Gruyterdreef 34
Gelegen op een rechthoekig perceel van 933m2 in een rustige woonwijk, in een groene bosrijke omgeving nabij de oprit van E-40 (5 minuten) te Wingene Wildenburg.
(School, en kinderopvang op 500m, veilig voor jullie kids via een kerkwegeltje)

Indeling:
Inkomhal met gastentoilet. Lichtrijke woonkamer met zit- en tvhoek. Er is een bureelruimte. Er is een schoorsteen, het is mogelijk om in de woonkamer een houtcassette te maken.
Open geïnstalleerde keuken waar er plaats genoeg is om in te eten. Vanuit de keuken zicht en toegang naar de tuin. Aansluitend de garage die tevens dienst doet als was-en bergplaats.
Deze ruimte kan ook dienst doen als garage (poort). De slaapkamers zijn allemaal gelegen op de eerste verdieping naast de badkamer (ligbad, douchecabine en toilet). Er zijn 5 slaapkamers, elke slaapkamer kan er een dubbel bed staan.
Het zijn ruime slaapkamers, en allemaal voorzien van centrale verwarming.

De tuin is aangelegd en omheind, voorzien van gezellige terrasjes zodat je op elk moment van de dag in de zon of in ... de schaduw kunt vertoeven.
De oprit voorziet plaats voor een 3 wagens.

De woning werd in 1998 gebouwd dus werd aandacht besteed aan de energiezuinigheid,
de energiescore bedraagt 172 kWh/m2. De woning is geschikt voor gezinnen of voor mensen die veel ruimte en licht zoeken.

Voor meer info bel ons: 050/70.34.35Lees meer Verberg