Ruim 2 slaapkamer appartement op centrale ligging te Beernem

Verhuurd Beernem Hubert d'Ydewallestraat 108 01.01
Ruim 2 slaapkamer appartement op centrale ligging te Beernem
Indeling: inkom met toegang tot apart gastentoilet. Als we doorlopen komen we in de ruime leefruimte met open keuken terecht. De keuken is praktisch ingericht en uitgerust met alle comfort (kookplaat, frigo, oven, vaatwas, dampkap...). Palend aan de keuken is er nog een grote berging. De leefruimte en keuken genieten dankzij de grote glaspartijen van veel natuurlijk daglicht.
Via de leefruimte is er toegang tot de zongerichte terrassen. Op het ene terras is het genieten van de ochtendzon, op het andere overdekte terras is het vanaf de middag heerlijk vertoeven. De leefruimte is uitgerust met automatische zonnescreens.
Vervolgens is er een slaapkamer die voldoende ruimte biedt voor kasten ect en is uitgerust met automatische zonnescreens én is er een tweede slaapkamer die ook voldoende plaats biedt hiervoor. In de badkamer is er een tweede toilet, een lavabo en ruime inloopdouche.
Tot slot is er een garage met automatische poort, alsook een bovengrondse staanplaats. ...

Het appartement is bij de bouw zeer vooruitstrevend gebouwd en geniet van vloerverwarming op een warmtepomp (op elektriciteit, niet op gas).
Gezien het recente bouwjaar is het appartement bovendien ook zeer energiezuinig!
Het gebouw is uitgerust met een lift.

Appartement + staanplaats - 765 euro
Garage - 60 euro
Syndickosten - 50 euro
Beschikbaarheid in overleg.

Wenst u een bezoek ter plaatse of meer info?
Contacteer ons dan op het nummer 050 70 34 35 of via louise@vastgoedwm.be.
Lees meer Verberg