Recent energiezuinig appartement met 2 slaapkamers, 2 terrassen, ondergrondse staanplaats en berging

Verhuurd Beernem Stationsstraat 139 202
Dit recente en energiezuinig appartement op centrale ligging te Beernem, biedt alle comfort en gemak dat je zoekt. Het gebouw is voorzien van een lift, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot het appartement. Daarnaast beschikt het appartement over een eigen ondergrondse staanplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een parkeerplek alsook een kelderberging.

Deze voormalige serviceflat heeft de volgende indeling:
Binnenkomen doen we in de leefruimte met open keuken. De keuken werd ingericht met alle nodige toestellen (vaatwas, frigo, combi-oven...). Palend aan de leefruimte bevindt zich het eerste terras. Alsook is vanuit de leefruimte toegang tot de berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de glazen deur komen we in het slaapgedeelte terecht. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan bij één ook toegang tot het achterste en tweede terras.
Verder is nog een apart toilet te vinden, alsook de badkamer met douche, toilet en lavabo.
Het appartement werd volledig geschilderd en voorzien van verlichting en gordijnen. ... Kortom, volledig instapklaar!

Dit appartement is gebouwd in 2020 en heeft daardoor een moderne uitstraling. Het is voorzien van alle hedendaagse gemakken en is energiezuinig. Met een EPC-label A, ben je verzekerd van een lage energierekening.

Huurprijs 675 euro per maand is inclusief staanplaats en kelderberging.
Syndickosten bedragen 70 euro per maand.
Onmiddellijk vrij.

Wenst u een bezoek? Vraag dan snel uw bezoek aan via onze website!
Lees meer Verberg