Prachtig energiezuinig recent appartement op sublieme ligging aan Brugse Vaart

Verhuurd Brugge Vaartdijkstraat 38 4
Prachtig energiezuinig recent appartement met ondergrondse staanplaats op sublieme ligging aan Brugse Vaart, in groene omgeving. Op boogscheut van centrum Brugge, centrum Sint-Michiels, centrum Oostkamp... Met andere woorden, vlakbij winkels, scholen, horecazaken, wandelpanden, scholen... Aanpalend aan de residentie is het heerlijk wandelen in het prachtige Lappersfortbos.

Indeling:
Inkom met nis waar mogelijkheid is tot het plaatsen van een vestiairekast of kapstok. Vervolgens een berging waar aansluiting van wasmachine en droogkast zit. Deze berging is functioneel uitgerust met een lavabo. Verder is een apart gastentoilet voorzien, alsook een extra praktische berging waar eventueel een diepvries geplaatst kan worden alsook extra stockage.
Vervolgens komt men in de lichtrijke leefruimte met open keuken binnen. De keuken is uitgerust met alle hedendaagse toestellen: vaatwas, oven, microgolf, frigo...
Aansluitend met de leefruimte is de slaapkamer met bijhorende badkamer te vinden. De badkamer is voorzien van een extra ... toilet, lavabo en ruime inloopdouche.

Over de volledige lengte is een terras voorzien waar men volop kan genieten van de zalige avondzon en de nodige rust.
Beneden is er ook nog de mogelijkheid een ondergrondse staanplaats bij te huren en kan men de fietsen na een fietstochtje langs de vaart kwijt in de gemeenschappelijke fietsenberging.

Het appartement is volledig geschilderd en afgewerkt met kwalitatieve materialen. Verwarming is er op aardgas.

Appartement: 750 EUR/maand
Staanplaats: 70 EUR/maand
Syndic: 50 EUR/maand

Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse?
Vraag dan zeker uw bezoek aan via onze website of contacteer ons op het nummer 050 70 34 35.
Lees meer Verberg