Ruim appartement met 3 slaapkamers en ruim terras in centrum Wingene

Verhuurd Wingene Oude Bruggestraat 14 101
Dit appartement is gelegen in het centrum Wingene, wat wil zeggen dat het beschikt over een ideale ligging en verschillende voorzieningen in de buurt!

Indeling:
Inkom met apart gastentoilet, badkamer met inloopdouche en lavabo, 3 slaapkamers, lichtrijke leefruimte met open keuken die werd voorzien met alle nodige toestellen (frigo, oven, microgolf, vaatwasmachine), aanpalende berging, zolder en uitzonderlijk ruim en aangenaam terras!

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het ruime terras, waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht op de omgeving. Of het nu gaat om een ontspannen ochtendkoffie of een gezellige avond met vrienden, het terras biedt de perfecte ruimte om te ontspannen en tot rust te komen.

Met een bewoonbare oppervlakte van 125m2 biedt dit appartement voldoende ruimte: of het nu gaat om een gezellige woonkamer, een functionele keuken of een comfortabele badkamer, alles is aanwezig voor een aangenaam woongenot.

Kortom, dit appartement in Wingene biedt alles wat u nodig heeft voor een ... comfortabele en moderne levensstijl. Met een ruim terras, garage, drie slaapkamers en een lichtrijke keuken en leefruimte, is dit de ideale woning voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse en energiezuinige leefomgeving. Lees meer Verberg