Gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers op rustige ligging nabij centrum Zwevezele

Verhuurd Zwevezele Rupsenstraat 67
TE HUUR: Gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers op rustige ligging nabij centrum Zwevezele en zongerichte tuin met privacy.

Indeling: Ruime inkomhal met toegang tot 3 slaapkamers en leefruimte. Ook hier terug te vinden is een zolderluik die toegang geeft tot de zolder met een valtrap. In de leefruimte is rondom overal zicht op de tuin en geen inkijk. De leefruimte geeft toegang tot de keuken, voorzien van oven, frigo en koken op gasbekkens. Aansluitend aan de keuken is een berging terug te vinden, alsook een wasplaats met voorziening voor vaatwasmachine, wasmachine en droogkast. De badkamer is uitgerust met een lavabo en douche. Tot slot is er nog een apart toilet.

Via de oprit is de garage te bereiken met elektrische poort die bedienbaar is met een afstandsbediening. Ook hierbij is nog voldoende opslagruimte voorzien. Tot slot is nog een tuinhuis, waar men ook heel wat spullen in kan opberging. De tuin is zongericht en biedt voldoende privacy, daar waar er geen inkijk is.

De omgeving is rustig en toch vlakbij centrum ... Zwevezele. Op minder dan één kilometer bevindt zich een supermarkt, lagere school, openbaar vervoer, recreatiemogelijkheden. De woning ligt centraal en er is een vlotte verbinding met verschillende invalswegen.

De woning is beschikbaar vanaf 1 juli 2023.
Wenst u een bezoek? Vraag uw bezoek aan op www.vastgoedwm.be
Lees meer Verberg