Recent 2 slpk appartement (115 m2) met terras van (41 m2) en een ondergrondse garagebox

Verhuurd Tielt Diksmuidse Boterweg 14 7
Ligging:
Net buiten het historisch stadscentrum doch op wandelafstand van de markt, de bib, het zwembad, de Europahal, het ziekenhuis,... Vlotte bereikbaarheid door de nabijheid van de ring.

Algemeen:
Gelegen op de 2 de verdieping (lift aanwezig) in een rustige residentie met 8 bewoners.

Indeling:
Inkomhal met nis voor vestiaire en gastentoilet met lavabo. Toegang naar de eerste slaapkamer (12 m2) en via een glazen deur komen we binnen in de lichtrijke woonkamer (30 m2) met een open totaal geïnstalleerde keuken (20 m2) en bergplaats ingericht met legplanken (5,5m2). De keuken is een blikvanger, het eiland meet 4 m en is aan 1 kant voorzien van inbouwkasten en frigo en oven. Het kookeiland is voorzien van een inductiekookplaat, vaatwas, koolstoffilter dampkap.. zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken heb je zicht op het terras en kan je via 2 grote schuiframen het terras betreden. Het terras vormt een L rond de woonkamer en de keuken en meet 1,35 m diep. Er is een buitenkraantje voorzien alsook 2 stopcontacten.
De ... badkamer (8 m2) bevindt zich naast de tweede slaapkamer deze is ingericht met een dubbele lavabo en inloopdouche en toilet. De slaapkamer zelf meet 14 m2.

De garagebox bevindt zich ondergronds en is toegankelijk met een gemeenschappelijk geautomatiseerde poort. De garagebox meet 20 m2 en is voorzien van elektriciteit en een handmatige kantelpoort. Er is reeds een legplank voorzien.

Pluspunten:
Er is aan de buitenkant automatische zonnewering en aan de binnenkant is er thermische verduistering
Overal ALU ramen met horren
Regenwater voor buitenkraantje, wasmachine en toiletten
Kwalitatieve materialen en afwerking (geschilderd in 2016)

Huurprijs: 650 euro/maand
Garagebox: 50 euro/maand
Syndickosten: 50 euro/maand

Wenst u meer info of een bezoek bel ons op 050/70.34.35
Lees meer Verberg