Lichtrijk en verzorgd dakappartement met zonnig terras en 2 slaapkamers in centrum Wingene

Verhuurd Wingene Egemsestraat 15 0201
Dit mooie dakappartement in Wingene is een ideale woning voor wie op zoek is naar een gezellige thuis met alle moderne comfort. Het appartement beschikt over een ruim terras waar je van de zon kan genieten, en heeft twee slaapkamers. Met een bewoonbare oppervlakte van 83m2 is er voldoende ruimte om je eigen stekje te creëren. De EPC-waarde heeft energielabel B en zorgt ervoor dat je energiefactuur laag blijft, terwijl je toch kan genieten van alle moderne comfort.

Het is meteen thuiskomen wanneer men in de lichtrijke leefruimte met open keuken binnenwandelt. Dankzij het grote schuifraam dat toegang geeft tot het zuidgericht terras wordt veel natuurlijk licht naar binnen getrokken. De ruime leefruimte biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek alsook een grote eettafel. Vervolgens is de keuken, die is uitgerust met een combi-oven, dampkap, kookplaat en ingebouwde frigo. Palend aan de keuken is nog een praktische berging voorzien. Verder zijn een apart gastentoilet, de badkamer en 2 slaapkamers terug te vinden. De badkamer is ... voorzien van alle nodige faciliteiten: ruime douche, aansluiting voor de wasmachine en lavabo. Beide slaapkamers werden uitgerust met een Velux met verduistering en één van de slaapkamers is voorzien van een muggengaas en ingebouwde kastenwand waarin ook het bed werd geïnstalleerd.

De oriëntatie van het terras is zuidwesten, wat betekent dat je de hele dag door van de zon kan genieten. Om het ook in de zomer wat koel te kunnen houden, werd aan het schuifraam een buitenzonwering voorzien. Tot slot werd het appartement dit jaar volledig geschilderd en is het dus volledig instapklaar!

Dit appartement is perfect gelegen in het hartje van Wingene, dicht bij alle voorzieningen en op wandelafstand van het centrum. Als u op zoek bent naar een gezellige thuis, dan is dit dakappartement is zeker een bezoekje waard. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging via 050 70 34 35 (Louise).
Lees meer Verberg