Lichtrijke duplex met 2 slpk en zonnig terras nabij station

Verhuurd Beernem Stationsstraat 121
Dit ruime, energiezuinige duplex-appartement met twee slaapkamers en een zonnig terras is gelegen op wandelafstand van het station & winkels alsook nabij de oprit E40.

Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 115.m2 is er voldoende ruimte voor wie op zoek is naar een comfortabele woonomgeving. De indeling van het appartement is praktisch en functioneel, met een open woonkamer en keuken op de 1ste verdieping. De keuken is volledig uitgerust met een vaatwas, koelkast, oven en microgolf. Palend aan de keuken is er een praktische berging/wasplaats alsook is er een afzonderlijk toilet. Het terras, dat toegankelijk is vanuit de woonkamer, biedt een aangename buitenruimte waar je kan genieten van de zon. Op de bovenverdieping bevinden zich de twee slaapkamers. De moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche en een dubbele wastafel. Tenslotte is er een nog ruime berging.

De ligging van het appartement in Beernem is ideaal. Beernem is een gezellige gemeente in West-Vlaanderen, omgeven door groene landschappen en mooie ... natuur. Het appartement is gunstig gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en andere voorzieningen.

Kortom, dit moderne duplex appartement biedt een comfortabele en ruime woonruimte met een terras, twee slaapkamers en een energiezuinig karakter.

Voor meer info of bezoek: 050 70 34 35
Lees meer Verberg