Exclusief duplexappartement met 3 slaapkamers en 2 terrassen op markt van Oedelem

Verhuurd Oedelem Markt 20 A
In het hartje van centrum Oedelem bevindt zich dit nieuwbouw duplexappartement met 3 slaapkamers en 2 terrassen.
Het recent en energiezuinig appartement is tot in de kleinste puntjes afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor detail en comfort.

De indeling is als volgt:
Beneden is er een aparte inkom met de trap naar het appartement.
Binnenkomen doen we in de ruime inkom met toegang tot een apart gastentoilet en een eerste berging waar ook de warmtepomp staat en er aansluiting is voor de wasmachine.
Via de moderne glazen deur komen we in de open keuken met aanpalende eet- en leefruimte binnen. De keuken met kookeiland is voorzien van een spoelbak, microgolf, oven, vaatwasmachine, keramische kookplaat, ingebouwde dampkamp en ingebouwde frigo. Alle toestellen zijn gloednieuw en garanderen het hedendaagse comfort. Verder werd de keuken nog voorzien van voldoende inbouwkasten, ideaal als extra bergruimte. Er is bovendien nog voldoende ruimte om een tafel in de keuken te zetten, die dan grens aan het terras aan de achterkant ... van het appartement (8,63m2).

De open keuken en de leefruimte zijn aan elkaar verbonden via de eetruimte. De terrassen voor- en achteraan en de grote glaspartijen zorgen voor voldoende natuurlijk lichtinval en ruimtegevoel. Het terras vooraan (6,38m2) biedt zicht op de gezellige markt en de kerk van Oedelem.
De benedenverdieping van het appartement is uitzonderlijk groot en meet 89m2.

Op de verdieping van het appartement is de indeling als volgt:
Er is een badkamer, voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo en kastruimte. Hiernaast is een tweede apart toilet voorzien. Verder nog een technische berging, uitgerust met inbouwkasten en aansluiting voor de wasmachine. Tot slot zijn er 3 ruime slaapkamers, waarvan één ook nog een aanpalende badkamer heeft. Deze is uitgerust met een lavabo en douche.

Het appartement is voorzien van inbouwarmaturen, vliegenramen en op bij alle Veluxen zijn automatische rolluiken geïnstalleerd.

Wenst u een bezoek aan dit duplexappartement?
Contacteer ons dan via louise@vastgoedwm.be of 050/70 34 35.
Lees meer Verberg