Ruime duplex met 2 slaapkamers, zonneterras en garage

Verhuurd Oostkamp Rustoordstraat 4 302
Deze energiezuinige penthouse is gelegen in het centrum van Oostkamp, met zicht op het Sint-Pietersplein. Vanuit deze locatie is er een zeer vlotte verbinding met verschillende uitvalswegen (E40, richting Brugge, Beernem...). Alle winkels zijn er op wandelafstand: winkels, scholen, bakker, slagerij...

Het appartement bevindt zich op de 3de verdieping van de verzorgde residentie Paladium en is vlot te bereiken met de lift. Bij het binnenkomen van het appartement valt meteen de inval van natuurlijk licht op, de leefruimte is één grote open ruimte wat zorgt voor een groot ruimtegevoel. Er is zijn dimbare inbouwspots en wandverlichting voorzien. De leefruimte staat in rechtstreeks contact met de op maat gemaakte keuken. De keuken is voorzien van alle toestellen om het hedendaags comfort te garanderen: een oven, ruime frigo, inductiekookplaat met dampkap, ingebouwde friteuse, vaatwasmachine... Genieten is het in de zon op het zuidgericht terras met prachtig zicht op het Sint-Pietersplein. Vervolgens is er op dit verdiep nog een apart ... gastentoilet.

Boven zijn er 2 slaapkamers, een badkamer en een berging/wasplaats.
De slaapkamers zijn beide zeer ruim (16 m2 en 27m2!). De tweede slaapkamer is bovendien voorzien van praktische inbouwkasten en een nis met televisieaansluiting. In de slaapkamers zijn veluxen voorzien van gordijnen, vliegenramen én manuele buitenste zonneweringen. De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo met bijhorende praktische kasten, een tweede toilet en een douchecel. Het kraanwerk van de douche en de wandbekleding zijn 3 jaar geleden vernieuwd, alsook werd het badkamermeubel vernieuwd. Aansluitend aan de badkamer is een ruime berging/wasplaats voorzien.

De ruime garagebox en de privatieve kelderberging zijn inbegrepen!
Syndickosten: 50euro/maand

Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 of vraag uw bezoek aan via onze website www.vastgoedwm.be door op 'vraag uw bezoek aan' te klikken onder het pand.
Lees meer Verberg