Zeer ruime serviceflat met 2 slaapkamers en 3 terrassen

Huurprijs: € 1 064 Beernem Sint-Jorisstrraat 1 302
Wanneer kiest U voor een assistentie woning?
Is uw huis bijvoorbeeld te groot geworden of zijn die trappen een gevaar voor uw veiligheid geworden?
Bent U ouder dan 65 jaar of jonger maar hulpbehoevend?
Misschien is deze residentie dan iets voor U.

Ligging: Op de hoek van de Sint-Jorisstraat met uitzicht over het nieuwe stationsplein, een bushalte voor de deur, winkels op wandelafstand én een gezellige en lekkere bistro op het gelijkvloers.

Gelegen op de 3de verdieping, toegankelijk met lift, alle ruimtes zijn rolstoel toegankelijk.
De serviceflat heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 109m2 en 3 terrassen met een wijds zicht door de grote ramen.
Zeer ruime woonkamer met toegang naar het terras, een mooie open keuken uitgerust met combi oven/microgolf, vaatwas, frigo, diepvries en keramische kookplaat, alsook een vaste keukentafel. Er zijn 2 ruime slaapkamers met elk een eigen terras. Ruime badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Er is een afzonderlijk gastentoilet alsook een berging en technische ruimte. Het ... appartement is volledig netjes geschilderd, verlichting en gordijnen blijven.

Zorg:
- Centraal (nood)oproepsysteem die permanent in verbinding staat met een medisch onderbouwd persoon
- Woonassistentie: op bepaalde dagen in de week is de woonassistente er voor de zorgbegeleiding, zij kan uw administratieve zaken kan regelen, bv. poetshulp of kapper bezoek, hulp bij facturatie..
- Gemeenschappelijke ontmoetingsruimte
Voor het zorgpakket wordt er 8euro/dag aangerekend (of 10euro/dag indien bewoond door 2 personen), huren zonder dit zorgpakket is niet mogelijk.

De huurprijs : 27 EUR per dag x 365 / 12 = 821 EUR per maand, daarbovenop wordt er per dag 8 EUR gerekend voor het zorgpakket. U betaalt dus in totaal per maand 1.064 EUR, in dat pakket is alles inbegrepen behalve het individueel energieverbruik. Die kost wordt laag ingeschat doordat het bijzonder energiezuinig gebouw is.

Indien gewenst kan er een afgesloten garagebox voorzien van stopcontact worden bijgehuurd in de ondergrondse parking voor 50euro/maand.

Voor meer info 050/70.34.35 (Elien)
Lees meer Verberg