Mooie serviceflat met 2 slaapkamers en groot zonneterras

Huurprijs: € 882 Beernem Stationsstraat 139 102
Wanneer kiest U voor een assistentie woning?
Is uw huis bijvoorbeeld te groot geworden of zijn die trappen een gevaar voor uw veiligheid geworden?
Bent U ouder dan 65 jaar of jonger maar hulpbehoevend?
Misschien is deze residentie dan iets voor U.

Ligging: Op de hoek van de Sint-Jorisstraat met uitzicht over het nieuwe stationsplein, een bushalte voor de deur, winkels op wandelafstand én een gezellige en lekkere bistro op het gelijkvloers.

Gelegen op de 1ste verdieping, toegankelijk met lift, alle ruimtes zijn rolstoel toegankelijk.
De serviceflat heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 76m2 en 2 terrassen (17m2 samen) waarvan 1 zeer ruim en zonnig terras aan de achterzijde. Lichtrijke woonkamer met toegang naar het terras, een mooie keuken uitgerust met combi oven/microgolf, vaatwas, frigo en keramische kookplaat. Er zijn 2 slaapkamers met beide toegang tot het zonneterras. Badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Er is een afzonderlijk gastentoilet. Er is ook een kelderberging met stopcontact. Het appartement ... is volledig netjes geschilderd, verlichting en gordijnen zijn voorzien.

Zorg:
- Centraal (nood)oproepsysteem die permanent in verbinding staat met een medisch onderbouwd persoon van het wit-gele kruis
- Woonassistentie: op bepaalde dagen in de week is de woonassistente er voor de zorgbegeleiding, zij kan uw administratieve zaken kan regelen, bv. poetshulp of kapper bezoek, hulp bij facturatie..
- Gemeenschappelijke ontmoetingsruimte
Voor het zorgpakket wordt er 8euro/dag aangerekend (of 10euro/dag indien bewoond door 2 personen), huren zonder dit zorgpakket is niet mogelijk.

De huurprijs : 21 EUR per dag x 365 / 12 = 638 EUR per maand, daarbovenop wordt er per dag 8 EUR gerekend voor het zorgpakket. U betaalt dus in totaal per maand 882 EUR, in dat pakket is alles inbegrepen behalve het individueel energieverbruik. Die kost wordt laag ingeschat doordat het bijzonder energiezuinig gebouw is.

Voor meer info 050/70.34.35 (Elien)
Lees meer Verberg