Mooie serviceflat met 2 slaapkamers en groot zonneterras

Huurprijs: € 935 Beernem Sint-Jorisstraat 3 201
Wanneer kiest U voor een assistentie woning?
Bent U ouder dan 65 jaar of jonger maar hulpbehoevend?
Dan is deze residentie iets voor u!

Ligging: Op de hoek van de Sint-Jorisstraat met uitzicht over het nieuwe stationsplein, een bushalte voor de deur, winkels op wandelafstand én een gezellige en lekkere bistro op het gelijkvloers.

Gelegen op de 2de verdieping, toegankelijk met lift, alle ruimtes zijn rolstoel toegankelijk.
Lichtrijke woonkamer met toegang naar het terras, een mooie keuken uitgerust met combi oven/microgolf, vaatwas, frigo en keramische kookplaat. Er zijn 2 slaapkamers (1 grote en 1 kleine). Badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Er is een afzonderlijk gastentoilet. Het appartement is geschilderd, verlichting en gordijnen zijn voorzien.

Zorg:
- Centraal (nood)oproepsysteem die permanent in verbinding staat met een medisch onderbouwd persoon van het wit-gele kruis
- Woonassistentie: op bepaalde dagen in de week is de woonassistente er voor de zorgbegeleiding, zij kan uw administratieve zaken kan ... regelen, bv. poetshulp of kapper bezoek, hulp bij facturatie..
- Gemeenschappelijke ontmoetingsruimte
Voor het zorgpakket wordt er 8euro/dag aangerekend (of 10euro/dag indien bewoond door 2 personen), huren zonder dit zorgpakket is niet mogelijk.

De huurprijs : 31,15 euro per dag (incl diensten)
Mogelijkheid tot bijhuren garagebox aan 70euro/maand.
Voor meer info 050/70.34.35 (Elien)
Lees meer Verberg