Luxueuze gelijkvloerse assisentiewoning/serviceflat met 2 slaapkamers, 1 parkeerplaats en met een groot terras

Huurprijs: € 1 049 Ruddervoorde Torhoutsestraat 15 003
Deze service flat biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen. Geniet van de rust en de natuur in je eigen tuin en op je terrassen. De oriëntatie van de tuin is zuid, dus je kunt de hele dag van de zon genieten.

Wanneer kiest U voor een assistentie woning? Is uw huis bijvoorbeeld te groot geworden of zijn die trappen een gevaar voor uw veiligheid geworden? Voelt u zich soms eenzaam of afgesloten van de buitenwereld? Bent U ouder dan 65 jaar of jonger maar hulpbehoevend? Misschien is deze residentie dan iets voor U.

Indeling: inkomhal met gastentoilet en veel inbouwkasten. Een eerste oostgericht terras. Ruime woonkamer met open ingerichte keuken en een eerste praktische koele berging. Er is ook een aparte wasplek. De woonkamer grenst aan het tweede zuidgericht, deels overdekt terras. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. Daarnaast is er ook een autostaanplaats beschikbaar, zodat je altijd verzekerd bent van een parkeerplek voor je auto. Op het terras is er nog een extra tuinberging.

Ligging: Op ... wandelafstand van een grootwarenhuis en op wandelafstand (50m) van een bushalte.
Indeling: gelegen op de gelijkvloerse verdieping.
Zorg:
- Centraal (nood)oproepsysteem die permanent in verbinding staat met een medisch onderbouwd persoon
- Alle ruimtes zijn rolstoel toegankelijk
Ontspanning en plezier:
- Gemeenschappelijke ruimte (ruimte om een gezelschapspel te spelen, bv. gedeeld krant abonnement..)
Praktisch:
- Elke dinsdagnamiddag is de woonassistente er voor de zorg begeleiding, zij kan uw administratieve zaken kan regelen, bv. poetshulp of kapper bezoek, hulp bij facturatie.. daarvoor betaalt u per dag 8 EUR.
- er een overdekte fietsenstalling is met mogelijkheid tot opladen van E-bikes.

De huidige huurprijs :
800 EUR (dagprijs bedraagt 26,50 EUR)
daarbovenop wordt er per dag 8 EUR gerekend voor het zorgpakket.
U betaalt per maand 1049 EUR, in dat pakket is alles inbegrepen behalve het individueel energieverbruik. Die kost wordt laag ingeschat doordat het bijzonder energiezuinig gebouw is.

Voor meer info 050/70.34.35 (Jolien)

Lees meer Verberg