Energiezuinige woning met 3 slpks, 2 badkamers en een grote garage.

Verhuurd Wingene Beernemstraat 107
Ligging: Vlakbij het centrum van Wingene, op 500m van winkels en ontspanning met een vlotte verbinding naar invalswegen.

Bijzonderheden:
1. ontworpen voor een rolstoelgebruiker. Lees: alle deuren zijn 120cm breed, dorpelloze toegang naar huis en tuin, gelijkvloerse slaapkamer met badkamer, overal ruim voldoende manoeuvreerruimte.
2. Zonnepanelen aanwezig

Indeling:
Grote parking voor 4 tal wagens. Inpandige garage (30m2) met automatische poort en berging onder de trap. Tevens uitgerust met wasplaats/wastafel. Inkomhal met gastentoilet. Via een glazen schuifdeur bereiken we de eetplaats en TV-hoek met aardgascassette. De keuken is totaal ingericht met toestellen; o.a. stoomoven, inductiekookplaat, graniet werkblad, Venduro dampkap,.. . Er is ook een koele berging die tevens ook de toegang naar de tuin is. Aansluitend vinden we de "masterbedroom" met eigen badkamer (ingericht met brankard douche, toilet, lavabo en inloopdouche). Vanuit de keuken kan je met een schuifraam naar de aangelegde tuin en heb je steeds mooi zicht op ... de vijver en het gezellige lounge terras met tuinhuis. Op de eerste verdieping zijn er ruime 2 slaapkamers, ze meten 20m2 en 24m2. Er is een tweede badkamer ingericht met ligbad en lavabo. Er is nog een 3de kamer, ideaal te gebruiken als dressing of bergruimte. Er is nog een extra bergzolder.

Huurprijs: 800 euro/maand
Vrij vanaf 01/12/2020

Wenst U een bezoek te brengen bel ons: 050/70.34.35
Lees meer Verberg