Vrijstaande woning in rustige omgeving met 2 slaapkamers

Verhuurd Beernem Legeweg 6
Deze woning bevindt zich op wandelafstand van centrum Beernem en toch in alles rust. Ideaal voor wie kan geniet van een groene omgeving!

Indeling: Inkom met toegang tot de eerste slaapkamer, keuken en living. De living wordt verwarmd op een gaskachel, zo ook de keuken. Andere ruimtes worden verwarmd op elektriciteit. Er is aansluiting voor digitale televisie (Telenet). De keuken is uitgerust met voldoende kastruimte, een oven, elektrische kookplaat en een dubbele spoelbak. Aanpalend aan de keuken is een sas voorzien met de trap naar de zolder en voldoende ruimte voor eventuele diepvries, vaatwasmachine... Via de sas komen we dan tot slot in de tweede slaapkamer.

Vanuit de keuken is ook toegang tot de veranda. Hier is het apart toilet te vinden, alsook de badkamer met douche en lavabo. In de veranda is ook aansluiting voorzien voor droogkast, wasmachine... Eens we naar buiten gaan bevindt zich onder het afdak nog voldoende ruimte voor een tafel of lounge... Er zijn ook een aantal bijgebouwen en een garage met automatische ... poort.
Tot slot is er een grote tuin met zich op de velden. In de tuin staat ook de bovengrondse gastank, die recent nog werd gekeurd.
In de woning in stadswater voorzien.
EPC in opmaak

Wenst u een bezoek? Contacteer ons dan op het nummer 050/70 34 35 of via info@vastgoedwm.be.
Lees meer Verberg