Mooie woonst met 2 slaapkamers in het centrum van Beernem

Huurprijs: € 700 Beernem Stationsstraat 38 A
Mooie woonst met 2 slaapkamers in het centrum van Beernem.
Deze woonst is gelegen achter de eigendom van de eigenaars, die toegankelijk is via de gemeenschappelijke toegangspoort en de privé-tuin van de eigenaars.
De woonst biedt op het gelijkvloers een ruime inkom, afzonderlijk toilet, ruime nieuwe keuken die is uitgerust met vaatwas en frigo (losstaand), zeer ruime en gezellige living volledig nieuw behangen, verlichting en glasgordijnen voorzien.
Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime badkamer met ligbad/douche, lavabo en toilet, 1 ruime slaapkamer en 1 kleine slaapkamer.
Op het gelijkvloers bevinden zich nog 2 kamers die ideaal zijn als bureel, hobbyruimte, opslag/berging.
In alle ruimtes zijn er verlichtingsarmaturen voorzien alsook bijna overal gordijnen. Alle ruimtes zijn recent geschilderd/behangen.
Verwarming op mazout.
Er kan gebruik gemaakt worden van een terras die zich aan de inkomdeur bevindt.
Aangezien er naast het terras trappen zijn naar de ondergrondse kelder (gebruikt door de eigenaars) alsook ... dat de tuin van de eigenaars zich naast het terras bevindt (en niet afgesloten is), is deze woonst niet geschikt voor kleine kinderen.
De eigenaars hebben zelf 2 lieve honden, maar een combinatie met andere huisdieren zal niet mogelijk zijn, ook dienen de toekomstige huurders geen schrik te hebben van honden aangezien de toegang en tuin niet afgesloten zijn.
Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 (Elien)
Lees meer Verberg