Recente woning met 4 slaapkamers en zongerichte tuin

Verhuurd Beernem Burgemeester Claeysstraat 1 H
Recente woning met 4 slaapkamers en zongerichte tuin op centrale ligging in Beernem nabij de Vaart, winkels, school, horeca...

Indeling: inkom met ingebouwde vestiairekast en apart gastentoilet. Vervolgens de leefruimte met open keuken (frigo, microgolf, oven, inductiekookplaat, vaatwas)... Aansluitend aan de keuken is er nog een praktische berging voorzien waar ook aansluiting voor de wasmachine te vinden is. Vanuit de open keuken en leefruimte is er toegang tot de zuidgerichte tuin met terras. In de tuin is een tuinhuis geïnstalleerd en de tuin is bovendien ook bereikbaar via een poortje aan de zijkant van de woning.

Op het eerste verdiep zijn 3 slaapkamers te vinden, alsook een badkamer met ruime inloopdouche en dubbele lavabo.
Op het tweede en bovenste verdiep is 1 ruime slaapkamer voorzien en is er ook nog een deur naar de technische ruimte die benut kan worden als extra berging.

De woning werd in 2020 gebouwd en is dus energiezuinig en volledig instapklaar. Met uitzondering van de leefruimte en de slaapkamers werd ... overal verlichting voorzien en de woning is ook geschilderd. Tot slot is de woning ook nog voorzien van 8 zonnepanelen!
Vrij op 01/10/2022.

Had u graag een bezoek gebracht aan de woning?
Vraag dan voorafgaandelijk uw bezoek aan via de knop 'Vraag uw bezoek aan' op onze website onder het pand.
Lees meer Verberg