Gerenoveerde woning in Beernem met 3 slaapkamers, tuin, terras, garage

Verhuurd Beernem Nachtegaalstraat 5
Deze prachtige woning is gelegen in de mooie gemeente Beernem en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gezellig leven. Met zijn standaard afwerking en moderne uitstraling is deze woning perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een nieuwe thuis.

De woning is onlangs gerenoveerd en is daardoor volledig up-to-date en aangepast aan de hedendaagse normen en behoeften. Met een perceelsoppervlakte van 414m2 is er voldoende ruimte voor een mooie tuin en een gezellig terras waar je kunt genieten van de zon. Het terras wordt bovendien nog aangelegd. De tuin is zuidelijk georiënteerd, wat betekent dat je de hele dag door kunt genieten van natuurlijk licht en warmte.

De lichtrijke en ruime leefruimte biedt voldoende plaats voor een zithoek en een eetplaats. Vanuit de zithoek is er bovendien nog zicht op de gezellige houtkachel. Aansluitend is de keuken terug te vinden. Vanuit de keuken is ook toegang tot de tuin via de achterdeur. De keuken is uitgerust met alle toestellen: combi-oven, koelkast, vaatwasmachine, kookplaat, ... dampkap... Vanuit de keuken is vervolgens toegang tot de kelder, terug naar de inkom of naar de gang met de eerste gelijkvloerse slaapkamer, badkamer en garage. De volledig vernieuwde badkamer is voorzien van een inloopdouche, lavabo en praktisch kasten. De garage is toegankelijk met de elektrische poort en via de schuiftrap is er nog een zolder. Ook vanuit hier is een deur naar de tuin. Met 2 parkeerplaatsen voor de deur hoef je je nooit zorgen te maken over het vinden van een plekje voor je auto.
Op de eerste verdieping zijn vervolgens nog 2 slaapkamers en een berging.

Kortom, deze gerenoveerde woning in Beernem is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en energiezuinige woning. Met zijn ruime perceelsoppervlakte, garage, 3 slaapkamers en moderne afwerking is dit de perfecte plek om je thuis te noemen. Aarzel niet om een bezichtiging aan te vragen en zelf te ervaren wat deze woning te bieden heeft!
Lees meer Verberg