Landelijk gelegen ruime woning met 4 slaapkamers, garage, tuin en vergezicht op velden

Verhuurd Koolskamp Kwadestraat 9
Deze landelijk gelegen ruime woning met vergezicht op velden in Koolskamp biedt alle comfort en voorzieningen die je nodig hebt. Gelegen op een perceel van 860m2, is deze woning perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende binnen- en buitenruimte.

Indeling:
Binnenkomen doen we in de ruime inkomhal. Bij het binnenkomen is er rechts toegang tot de bureauruimte. Uiteraard kan deze kamer ook andere doeleinden hebben. Links is de toegang naar de lichtrijke en ruime leefruimte met open keuken. In de leefruimte is een gezellige houtkachel en ook de keuken beschikt over alle nodige apparaten die het hedendaags comfort garanderen: oven, kookplaat met dampkap, vaatwas, voldoende kasten. De ramen in de leefruimte werden na het nemen van de foto's nog vernieuwd!
Palend aan de keuken komen we in de berging terecht, waar ook de achterdeur is die toegang geeft naar de tuin, de deur naar de dubbele garage, deur naar de kelder en tot slot de deur terug naar de inkomhal. Verder is daar ook nog een eerste slaapkamer gesitueerd met in de ... ruimte ernaast de vernieuwde badkamer met toilet, inloopdouche en lavabo. Op het einde van de gang is een apart gastentoilet. De woning beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 1 gelijkvloerse en de andere 3 op de eerste verdieping. De slaapkamers zijn licht en ruime, waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om ze naar eigen smaak in te richten. Tot slot is boven ook nog een zolderruimte/berging.
Het huis beschikt ook over een garage met plaats voor 2 auto's, wat ideaal is voor gezinnen met meerdere voertuigen of voor diegenen die behoefte hebben aan extra opslagruimte. Daarnaast is er ook een tuin en terras aanwezig, waar je kunt genieten van de zon en buitenactiviteiten kunt ondernemen. De tuin is op het zuiden georiënteerd, wat betekent dat je de hele dag door van de zon kunt genieten.
De woning werd recent vernieuwd en volledig geschilderd en is dus meteen instapklaar!

Kortom, deze woning in Koolskamp biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en ruim gezinsleven. Met 4 slaapkamers, een garage, een tuin en terras, en voldoende binnen- en buitenruimte, is dit de ideale plek om een thuis te creëren.

Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse?
Aarzel dan niet en vraag uw bezoek aan via onze website via de knop 'Vraag uw bezoek aan' bij het pand!
Lees meer Verberg