Landelijk gelegen woning met 3 slaapkamers en mooie grote tuin

Verhuurd Oedelem Danegemstraat 15
Heeft u groene vingers en bent u op zoek naar de rust van het platteland?
Dan is deze woning iets voor u!

Een mooie woning met drie slaapkamers en grote tuin, gelegen in doodlopende straat omgeven door landbouwvelden.
Indeling: Inkom met gastentoilet, geïnstalleerde keuken met vaatwasmachine, combi-oven en kookplaat. In de ruime keuken bevindt zich nog een praktisch kookeiland en is er via een schuifraam toegang tot een overdekt terras met zicht op de tuin. Via de keuken hebben we toegang tot een aantal ruimtes, waaronder de leefruimte. De leefruimte geeft meteen een ruim gevoel en is zeer lichtrijk dankzij de vele glaspartijen en biedt voldoende ruimte voor een zithoek én een grote eettafel. De badkamer is uitgerust met 2 wastafels, een ligbad, toilet en douche. Naast de badkamer is een berging/wasruimte, die ook bereikbaar is vanuit de keuken. Vervolgens is er nog een eerste, gelijkvloerse slaapkamer die uitgeeft op het zonnige terras. Via een volgende berging kunnen we de trap nemen naar de eerste verdieping. Eens boven ... komen we eerst in de overloop, die ideaal is als hobbyruimte of bureauruimte. Eens we verder lopen, komen we in de gang die toegang biedt tot nog 2 slaapkamers, een extra toilet en een extra berging. De volledige woning is erg praktisch ingericht met veel ingebouwde kasten die voldoende bergruimte bieden. De woning wordt verwarmd op mazout.

Buiten is het genieten van alle rust en de mooie natuur. De verfraaide en aangeplante tuin biedt een thuis voor fauna en flora. Er is een moestuintje voorzien, een kippenhok... In de aanpalende weide met boomgaard staat geregeld een paard te grazen.
Op het perceel zijn nog een aantal bijgebouwen en tuinhuisjes voorzien, ideaal als stockage van het nodige materiaal.

Woning is beschikbaar vanaf 01/07/2022.
De woning is door de werken in Oedelem het vlotst bereikbaar via de Kernemelkstraat (steeds na afspraak te bezoeken).

Wenst u een bezoek? Vraag het dan snel aan via onze website.
Heeft u verdere vragen of wenst u meer info? Contacteer ons dan op het nummer 050 70 34 35 of via info@vastgoedwanneyn.be
Lees meer Verberg