Ruime woning in centrum Ruiselede met 5 slaapkamers, tuin en garage

Verhuurd Ruiselede Kruiswegestraat 2 A
Ruime woning in Ruiselede met 5 slaapkamers, tuin en garage in centrum van Ruiselede.
Dankzij deze centrale ligging zijn alle voorzieningen op wandelafstand: winkel, school, bank, ontspanning, openbaar vervoer...

Indeling:
Binnenkomen doen we in de ruime inkomhal met apart gastentoilet.
Vervolgens komen we in de lichtrijke leefruimte. Deze is opgedeeld in een zithoek en de eetplaats. Centraal bij de zithoek is een houtkachel voorzien. Deze zorgt tijdens de wintermaanden voor extra sfeer, gezelligheid en uiteraard warmte.
Het eetgedeelte grenst aan de volledig geïnstalleerde keuken. Vanuit de eetplaats is er via een grot schuifraam ook toegang tot het terras buiten.
De keuken is voorzien van een vaatwasmachine, frigo, oven en voldoende kasten.
Palend aan de keuken is nog een berging/bureauruimte terug te vinden. Ook deze werd volledig voorzien van ingebouwde kasten en een praktische berging. Via deze ruimte bereiken we de vaste trap naar boven waar tot slot nog 3 slaapkamers zijn (waarvan 2 zonder raam of verluchting), alsook ... een extra toilet.
Terug beneden vinden we nog 2 gelijkvloerse slaapkamers terug en de badkamer. De badkamer is voorzien van alle gemakken en beschikt over een douche en een bad. Zo kun je zelf kiezen hoe je wilt ontspannen na een lange dag.

Daarnaast heeft de woning een mooie tuin, waar je heerlijk kunt genieten van het buitenleven. In de tuin is een zithoek gecreëerd, waar men gezellig kan genieten van de zon!
Naast de tuin heeft de woning ook een garage, waar je je auto veilig kunt parkeren. Er is plaats voor één auto in de garage, maar daarnaast zijn er ook nog twee parkeerplaatsen op de ruime oprit beschikbaar.

Meer info of een bezoek ter plaatse?
Vraag dan uw bezoek aan via onze website door onder het pand op 'Vraag uw bezoek aan'.
Lees meer Verberg