Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers en zonnige tuin in Sint-Joris

Verhuurd Sint-Joris Lattenklieversstraat 38
Deze prachtige gerenoveerde rijwoning in Sint-Joris is de ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en ruimte. Met zijn drie slaapkamers en twee badkamers biedt deze woning voldoende plaats voor het hele gezin.

De woning is in 2017 volledig gerenoveerd, waardoor het een moderne uitstraling heeft gekregen. De bewoonbare oppervlakte van 130m2 zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is voor iedereen!

Een van de grootste troeven van deze woning is de tuin, die gelegen is op het zuiden. Hierdoor is het op elk moment van de dag genieten van de zon! Bovendien is in de tuin ook een tuinhuis geplaatst, waardoor er extra veel bergruimte is!

Indeling:
Binnenkomen doen we in de aparte inkomhal. Verder komen we in de leefruimte. Deze is voorzien van voldoende daglicht en biedt bovendien ook zicht op de tuin! Vanuit de leefruimte is toegang tot de kelder, gelijkvloerse slaapkamer met aansluitende badkamer (voorzien van lavabo en douche) en de keuken. Ook in de keuken valt het zonlicht en het contact met de zuidgerichte tuin ... op. De keuken werd voorzien van alle hedendaags comfort: vaatwas, combi-oven, frigo, spoelbak... Aansluitend aan de keuken is de berging met extra apart toilet gelegen. In de berging is ook aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Op de eerste verdieping zijn nog 2 zeer ruime slaapkamers en een badkamer met derde toilet, dubbele lavabo en ligbad gelegen.
Er is ook voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, waardoor het vinden van een parkeerplaats geen probleem is.

Deze woning is ideaal gelegen in het gezellige Sint-Joris, waar alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. Daarnaast zijn er ook vele groene zones in de buurt, perfect voor een ontspannen wandeling of fietstocht.

Kortom, deze gerenoveerde woning is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en ruime woning met een zonnige tuin. Met zijn drie slaapkamers, twee badkamers en energiezuinige karakter is dit de perfecte plek om te genieten van het gezinsleven.

Wenst u graag een bezoek aan de woning?
Vraag dan snel uw bezoek aan via onze website door onder het pand op 'Vraag uw bezoek aan' te klikken!
Lees meer Verberg