Rustig gelegen exclusieve energiezuinige woning op perceel van 1.035m2!

Verhuurd Sint-Joris Zeldonkstraat 36 A
Rustig gelegen exclusieve recente woning op perceel van 1.035m2!
De woning werd in 2012 gebouwd en werd ontworpen met het oog op comfort! De woning werd in de loop der jaren verder afgewerkt, tot de uitstekende staat waarin ze vandaag is.

Indeling: inkom met ruimte voor vestiaire en apart gastentoilet. Wat verder bevindt zich de lichtrijke leefruimte met open keuken. Bij het binnenkomen van de leefruimte vallen meteen de raampartijen op die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en het zicht op de velden presenteren. Zowel vanuit de zetel, als tijdens het koken, als tijdens het eten aan de eettafel is het heerlijke genieten van het vergezicht over de velden.
De recente keuken is uitgerust met hedendaagse toestellen: oven, combi-oven, koffiemachine, frigo, extra Amerikaanse frigo, vaatwas, ingebouwde dampkamp en keramische kookplaat. Aan het kookeiland kan men gezellig kokkerellen maar ook een snelle hap nuttigen., aan de daarvoor voorzien barstoelen.
Palend aan de keuken is nog een praktische berging/wasplaats voorzien. Hier ... is er voldoende ruimte voor een wasmachine, droogkast... De berging/wasruimte werd tot slot nog voorzien van een spoelbak en linnenkoker!

Via de met hout bekleedde trap is er toegang tot de eerste verdieping. In de ruime traphal werd een praktische bureauruimte ingebouwd. Vervolgens is hier een technische berging terug te vinden. Naast de berging bevindt zich een eerste slaapkamer. Deze ruime slaapkamer is zo ontworpen dat er mits minimale aanpassing twee slaapkamers van gemaakt kunnen worden (2 ramen, 2 toegangsdeuren, 2 lichtschakelaars...). Ook boven is een apart gastentoilet.
Aan de volgende slaapkamer is een dressing verbonden. Deze kan gemakkelijk ingericht worden naar eigen keuze en is af te scheiden van de slaapkamer met een schuifdeur. Palend aan de slaapkamer is de badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, grote inloopdouche, wastafel met dubbele lavabo en veel praktische ingebouwde kasten. Zowel vanuit de badkamer als vanuit de slaapkamer is er toegang tot het terras waarop het op elk moment van de dag genieten is van de zon en het landelijke vergezicht, wat zeer zeldzaam is! Tot slot is er nog een ruime zolder.

Buiten is er een ruime oprit met overdekte staanplaats voor de wagen. In de houten wand zit een (fietsen)berging ingewerkt. Vanaf het afdak is dan ook rechtstreekse toegang tot de berging/wasplaats. Ideaal voor wanneer men met de boodschappen of dergelijke thuis komt!

De woning werd afgewerkt met kwalitatieve materialen, er zijn inbouwspots aanwezig, alsook screens, ongeveer 80 m2 aan terras, domotica en bovendien nog 20 zonnepanelen!

Met andere woorden: een unieke woning op een unieke ligging!
Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse?
Contacteer ons dan gerust op het nummer 050 70 34 35 of via louise@vastgoedwm.be.
Lees meer Verberg