Ruime woning met 3 slaapkamers, garage en tuin op interessante ligging te Brugge

Verhuurd Sint-Kruis Invalidenstraat 70
Ruime woning met 3 slaapkamers, garage en tuin op interessante ligging te Brugge.

Deze halfopen bebouwing bevindt zich op zeer praktische ligging, op wandelafstand van centrum Brugge en station Brugge.
Binnen de kilometer ook winkels, horeca, recreatiemogelijkheden... te vinden.

Indeling: inkomhal met ingebouwde vestiairekast, apart gastentoilet, toegang tot de garage, leefruimte en keuken.
De lichtrijke leefruimte is uitgerust met een houtkachel die voor extra sfeer en warmte zorgt en biedt nog voldoende plaats voor een grote eettafel waar men lang kan dineren.
De keuken en de leefruimte zijn verbonden aan elkaar via de doorgang waar ook de deur naar de kelder zit, of via de inkomhal. De keuken is voorzien van alle nodige toestellen die het hedendaags comfort bieden. Aanpalend aan de keuken is nog een veranda geplaatst, waaruit het op elk moment van het jaar genieten is van het zicht op de mooie tuin met terras. In de tuin vinden we een degelijk, gemetseld tuinhuis terug, ideaal als stockage voor het nodige materiaal. ...

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, waarvan één met inbouwkasten. De badkamer is uitgerust met een lavabo en een douche. Tot slot is via de zoldertrap ook nog de zolder te bereiken. Ideaal als extra stockageplaats!

Er zijn overal handmatige rolluiken voorzien (op het dak van de veranda zijn het automatische rolluiken) en de woning wordt verwarmd op gas. Ze is onmiddellijk vrij.

Meer info of graag een bezoek ter plaatse?
Vraag dan snel uw bezoek aan via onze website via 'Vraag uw bezoek aan'!
Lees meer Verberg