Charmante, gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers

Verhuurd Sint-Michiels Torhoutse Steenweg 415
Charmante, gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers op ideale ligging.
De woning is gelegen op een boogscheut van centrum Brugge, op slechts 2 km van Tillegembos en dichtbij scholen, winkels...

Indeling:
Inkomhal met toegang tot de garage (ideaal als berging), trap naar boven en leefruimte met open keuken, gerenoveerd in 2009.
De keuken is uitgerust met een vaatwas, wasbak, frigo, diepvries, dampkap, oven en een microgolf kan ingewerkt worden. Koken gebeurt op gas. Zowel de keuken als de leefruimte werden voorzien van voldoende ramen zodat men altijd kan genieten van voldoende daglicht. Achter de keuken kan men nog een toilet terugvinden.
Via het grote schuifraam komt men in de goed onderhouden tuin met terras terecht. In de tuin is ook nog een tuinhuis terug te vinden.
Tot slot is achteraan nog een poortje terug te vinden dat kan gebruikt worden indien men optioneel een garage bij huurt.
Verder is er in de straat ook nog voldoende parkeergelegenheid.
Op de eerste verdieping: badkamer met dubbele lavabo, toilet, ... ligbad, ingebouwde dressing, eerste slaapkamer.
Op de tweede verdieping: 2 slaapkamers, beiden voorzien met ramen met verduistering.
Er is nog een zolder beschikbaar via een luik en zoldertrap.

Beschikbaar vanaf 01/02/2022.
Indien u graag een bezoek had gebracht, gelieve uw bezoek via onze website aan te vragen.
https://www.vastgoedwanneyn.be/detail/te-huur-woning-sint-michiels/5877398?dosearch=True&pageindex=1&pagesize=11&rentedperiod=31&searchpage=ForRent&sortdirection=DESC&sortfield=pub_flowstatus&transactiontype=Rent
Lees meer Verberg