Woning met 2 slaapkamers en knusse omheinde stadstuin in het centrum van Tielt

Verhuurd Tielt Sint-Janstraat 35
Ligging: op 100 m van de markt van Tielt (lokale handelaars, bank, horeca, shopping.. om de hoek)

Indeling: met enkele treden bereiken we de voorplaats, ideaal voor iemand die een bureau zoekt, mogelijks ook nuttig voor fietsen en kinderwagens,..
Via deze plek kunnen we ook naar de eerste verdieping waar er 2 slaapkamers zijn, maar we gaan eerst verder naar de woonkamer. Via de woonkamer is de kelder bereikbaar.
De woonkamer is lichtrijk en ruim, aangenaam is de open haard. De hoofdverwarming is centrale verwarming (op aardgas/hoge rendementketel)
Via het schuifraam van de woonkamer bereiken we het terras en de omheinde knusse binnentuin. De tuin is optimaal naar het zuiden gericht, er is geen inkijk.
De keuken is afzonderlijk en gloednieuw. Ingericht met warme-lucht oven, microgolf, frigo, keramische kookplaat en dampkamp. Er is ruimte om met een 2 tal personen in de keuken te eten, maar de woonkamer is ruim genoeg om een comfortabele
eetplaats te voorzien. Door de lichtkoepel is het ook hier aangenaam lichtrijk. ...
Aansluitend vinden we de gelijkvloerse badkamer, ingericht met een ligbad, toilet en lavabo. Ook vanuit de badkamer kunnen we naar de tuin. Er is ook een buitenberging.
Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers, respectievelijk meten deze +/- 9 m 2 en +/- 12 m 2. Via de kleinste slaapkamer is er nog een vaste trap naar de geïsoleerde zolder (+/- 20 m 2)

Wenst u een bezoek? Vraag uw bezoek zelf aan via: www.vastgoedwanneyn.be (klik het pand aan die je wenst te bezoeken, scroll naar beneden en klik naast mijn foto, vul uw profiel zo volledig mogelijk in en wij zullen u opbellen om een afspraak in te boeken)
Indien dit niet zou lukken kunt u natuurlijk ook bellen naar 050/703435 (Jolien)

Lees meer Verberg