Woning met 2 slaapkamers en knusse omheinde stadstuin in het centrum van Tielt

Huurprijs: € 750 Tielt Sint-Janstraat 35
Ligging: op 100 m van de markt van Tielt (lokale handelaars, bank, horeca, shopping.. om de hoek)

Indeling: met enkele treden bereiken we de voorplaats, ideaal voor iemand die een bureau zoekt, mogelijks ook nuttig voor fietsen en kinderwagens,.. er is ook een kelder.
De woonkamer is lichtrijk en ruim. De hoofdverwarming is centrale verwarming (op aardgas/hoge rendementketel). Via het schuifraam van de woonkamer bereiken we het terras en de omheinde knusse binnentuin. De tuin is optimaal naar het zuiden gericht, er is geen inkijk. De keuken is afzonderlijk en recent. Ingericht met warme-lucht oven, microgolf, frigo, keramische kookplaat en dampkamp. Er is ruimte om met een 2 tal personen in de keuken te eten, maar de woonkamer is ruim genoeg om een comfortabele eetplaats te voorzien. Door de lichtkoepel is het ook hier aangenaam lichtrijk. Aansluitend vinden we de gelijkvloerse badkamer, ingericht met een ligbad, toilet en lavabo. Ook vanuit de badkamer kunnen we naar de tuin. Er is ook een buitenberging.
Op de eerste verdieping ... vinden we 2 slaapkamers, respectievelijk meten deze +/- 9 m 2 en +/- 12 m 2. Via de kleinste slaapkamer is er nog een vaste trap naar de geïsoleerde zolder (+/- 20 m 2)

Pluspunten:
+ Nette onderhouden woning
+ Zonnepanelen (2.600 Wp)

Vrij per 01/01/2024

Wenst u een bezoek?
Bel naar 050/703435

Lees meer Verberg