Open bebouwing in doodlopende straat met 3 slaapkamers en zongerichte tuin

Verhuurd Wingene Koning Boudewijnlaan 25
Deze open bebouwing staat op een perceel van bijna 500m2 en bevindt zich op een boogscheut van centrum Wingene. De woning is gelegen op het einde van een doodlopende straat en zorgt voor de nodige rust op een ideale ligging.

Indeling: een inkom met een gastentoilet en trap naar boven. Vervolgens komen we terecht in een grote, lichtrijke leefruimte met ingebouwde kasten en gashaard. Aansluitend vinden we de volledig uitgeruste keuken (combi-oven, vaatwas, frigo, kookplaat...). Zowel via de leefruimte als via de keuken hebben we toegang tot het terras. Vanuit de keuken kunnen we ook naar de garage met ingebouwde kasten, aparte berging, lavabo en aparte douchekabine. De garage is bovendien voorzien van een automatische sectionale poort.

Op de eerste verdieping vinden we maar liefst drie ruime slaapkamers, waarvan één de master bedroom. Boven bevindt zich nog een apart toilet, bergruimte en badkamer met lavabo en douchebad. Vanuit één van de slaapkamers hebben we nog toegang tot een ruime zolder.

De woning beschikt bovendien ... over zonnepanelen met analoge teller en een zongerichte tuin met tuinhuis. Er is ook een regenput aanwezig en er wordt verwarmd op gas.

Wenst u graag een bezoek aan deze alleenstaande, instapklare woning? Contacteer ons dan op het nummer 050/70 34 35 (Louise).
Lees meer Verberg