HOB in rustige wijk met 3 slaapkamers

Verhuurd Wingene Sportstraat 27
Deze recente woning is gelegen in een rustige en doodlopende straat, op boogscheut van centrum Wingene.
De straat is bereikbaar via de Rozendalestraat of voor fietsers en voetgangers ook via de Beernemstraat.

Indeling: we komen binnen in de inkom, waar ook meteen een apart toilet is. Verder komen we binnen in de open, lichtrijke leefruimte. Hier is voldoende plaats voor een grote leefruimte en eettafel, die meteen toegang geeft tot het terras en de open keuken. Terwijl u in de keuken aan het werken bent, kunt u genieten van zonlicht en zicht op het private terras. De keuken is altijd goed onderhouden en uitgerust met een combi-oven, frigo, kookplaat... Het terras is zuidgericht, waar men altijd van de stralende zon kan genieten. Aan de zijkant is ook een tuin, volop in het groen. Buiten staat nog een tuinhuis waar men heel wat spullen kan opbergen, die beschikt over licht en elektriciteit. Tot slot is beneden nog een inpandige garage met een elektrische poort, waar onder andere de pomp van de regenput terug te vinden is, alsook ... de omvormers van de aanwezige zonnepanelen!

Eens we de trap oplopen, kunnen we op de eerste verdieping drie slaapkamers terugvinden. Deze hebben ook allemaal rolluiken, die bijdragen tot een goede nachtrust. Ook boven is een apart toilet en een moderne en praktische badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafel!

Tot slot kunnen we nog een trap nemen naar de bovenste verdieping. Deze is uitgerust met een aantal inbouwkasten en nog 2 kamers, ideaal als bureauruimte of extra bergruimte!

Interesse in wat deze eigendom u nog kan bieden? Contacteer ons dan op 050/70 34 35 voor een afspraak ter plaatse!
Lees meer Verberg