Vrijstaande woning in centrum Wingene met 2 slpk

Verhuurd Wingene Kon. Fabiolalaan 4
Deze vrijstaande woning in centrum Wingene is danig ingedeeld dat alles op dezelfde, gelijkvloerse bouwlaag gesitueerd is. In de ruime inkom bevindt zich een apart toilet. De lichtrijke leefruimte verbindt de inkom met de keuken en beschikt over een speksteenkachel die de woning verwarmd in koudere dagen. De landelijke keuken biedt mogelijkheid om daar de maaltijd te nuttigen en beschikt over alle hedendaagse toestellen: vaatwas, kookplaat, frigo, microgolf, stoomoven... Via de keuken hebben we toegang tot het slaapgedeelte. Op heden zijn er reeds twee ruime slaapkamers (waarvan één met ingebouwde kasten) en een bureauruimte, die eventueel ook kan dienen als berging of slaapkamer. De badkamer is voorzien van een extra toilet, ingebouwde kasten en inloopdouche.

Via de garage, toegankelijk met elektrische poort kunnen we tot slot nog met een vaste trap naar de zolder. Deze biedt veel extra mogelijkheden.

In de tuin is het op elk moment heerlijk vertoeven in de zon en kunt u genieten van alle rust. Bovendien is er een serre, ... waarin men elke dag verse groenten kan telen, een composthoop en een afgeschermde fietsenstalling die toegang geeft tot de carport.

De woning wordt momenteel verwarmd ook mazout, maar in de toekomst wordt hier een gasketel geplaatst. Er zijn ook nog twee regenputten aanwezig van elk 10 000 liter.

EPC in opmaak.
Beschikbaar vanaf 1 september.

Wenst u meer info of een bezoek? Contacteer dan 050/70 34 35 of via jolien@vastgoedwm.be!
Lees meer Verberg