Halfopen bebouwing met 4 slaapkamers en garage op centrale ligging te Wingene

Verhuurd Wingene Beernemsteenweg 98
Halfopen bebouwing met 4 slaapkamers en garage op centrale ligging te Wingene.
Met vlotte verbinding naar centrum Wingene, autosnelweg, Beernem, Ruiselede, Tielt... en op wandelafstand school, kinderopvang, restaurant, bakker...

Indeling: ruime inkom met meteen rechts de eerste, gelijkvloerse slaapkamer. Deze kamer kan zeker ook gebruikt worden als bureauruimte... Hiernaast een apart gastentoilet.
Verder komen we in de grote leefruimte met zithoek en voldoende plaats voor een grote eettafel. In de leefruimte is ook een karaktervolle houthaard voorzien.
Achter de leefruimte is de keuken gelegen. Deze is voorzien van alle hedendaags comfort (vaatwas, dampkap, keramische kookplaat, frigo, combi-oven...). Vanuit de keuken is er zicht op de gezellige veranda. Nog een achter de keuken is er nog een extra apart toilet, ingebouwde kasten voor stockage en een wasplaats/berging gelegen.
Op de eerste verdieping: 3 slaapkamers, waarvan één met ingebouwde kasten. Verder nog een moderne badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo. Tot ... slot nog ingebouwde kasten in de hal en een ruime zolder.

Palend aan de veranda, is het terras terug te vinden die uitgeeft op de garagebox.
Achter de garage liggen nog een tuintje en een voetbalpleintje die mee gehuurd kunnen worden (inbegrepen in de prijs).

De woning is volledig voorzien van rolluiken en wordt verwarmd door middel van centrale verwarming op gas en een extra houtkachel in de leefruimte.

De woning is beschikbaar vanaf 01/02/2023.

Wenst u meer info? Contacteer ons dan op het nummer 050 70 34 35.
Wenst u een bezoek? Dan kan u dit aanvragen via onze website!
Lees meer Verberg