Energiezuinige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers in centrum Wingene

Verhuurd Wingene Koeivoet 4
Energiezuinige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers in centrum Wingene.
De woning beschikt tevens ook over zonnepanelen, elektrische rolluiken, een inpandige garage, zonnige tuin en staanplaats naast de woning.

Indeling: bij het binnenkomen is er een aparte inkomhal met toegang tot de eerste verdieping via de trap. Verder komen we in de leefruimte met open keuken. Door de talrijke glaspartijen valt meteen de lichtinval op. In de leefruimte is er nog een aparte hoek, ideaal geschikt als bureau/speelhoek/kastruimte... Vanuit de leefruimte is er rechtstreeks contact met de open keuken en het kookeiland. Ook deze werd kwalitatief afgewerkt en voorzien van een ingebouwde frigo, oven, microgolf, spoelbak, kookvuur met dampkap en vaatwasmachine. Palend aan de keuken is een sas voorzien naar de garage, waar zich ook een gastentoilet bevindt en ingebouwde kasten. De ruime garage is uitgerust met een elektrische poort en biedt nog ruimschoots voldoende extra berging.

Zowel vanuit de keuken als vanuit de leefruimte is er toegang tot het ... terras en de tuin. De tuin werd aangelegd met grasmatten en is gemakkelijk te onderhouden. De omheining werd al voorzien. Aan de zijkant van de woning is er nog plaats voor een 2-tal wagens op de oprit. Deze zal nog verder worden aangelegd.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer terug te vinden. Alle slaapkamers zijn voorzien van praktische en ruimtebesparende inbouwkasten! De badkamer beschikt over een ligbad, ruime inloopdouche en een dubbele lavabo met bijhorende spiegelwand. Het badkamermeubel wordt ook nog geleverd.

Tot slot is via de zoldertrap nog de zolder te bereiken. Ideaal als extra stockage ruimte!
Er zijn drie maal meer zonnepanelen dan vereist waarbij u bij efficiënt energieverbruik terug krijgt van de energiemaatschappij! Er is ook een wachtbuis voorzien voor een elektrische laadpaal.

De recente woning werd uitermate luxueus afgewerkt met de meest kwalitatieve materialen en werd bovendien ook volledig geschilderd en voorzien van verlichting. Kortom, de woning staat perfect in orde om er meteen in te trekken!

Wenst u graag meer info of een bezoek ter plaatse?
Vraag dan snel uw bezoek aan via onze website!
Lees meer Verberg