Gerenoveerde woning met 2 slaapkamers en ruime koer in centrum Wingene

Verhuurd Wingene Pastoor Termotestraat 16
Op wandelafstand van talloze recreatie- en ontspanningsmogelijkheden, winkels, zwembad De Alk, school.. vinden we deze gerenoveerde en instapklarer woning terug. De woning werd volledig ingericht met ingebouwde kasten waarin men heel wat kan opbergen.

Indeling: Via een inkomhal met ingebouwde kasten komen we in de eetplaats terecht, waar plaats is voorzien voor een grote eettafel om met heel wat gasten aan te tafelen. Aansluitend vinden we de zithoek. Ook deze is uitgerust met een volledige wand aan ingebouwde kasten, voorzien van LED-strips voor extra sfeer en gezelligheid. Als we doorlopen naar de achterkant komen we in de keuken terecht. De keuken is recent en praktisch ingericht (vaatwas, microgolf, grote frigo, opbergkast, lavabo...). Via de wasplaats komen we tot slot nog in de badkamer. Hier is een toilet voorzien, alsook een wastafel en douchebad. In de keuken hebben we ook toegang tot de koer, waar men volop van de zon kan genieten.

Terug in de inkom kan men de trap nemen naar de eerste verdieping. Naast de ruime gang ... (waar ruimte is voor een bureau of nog extra kastruimte), vinden we ook nog 2 slaapkamers terug op de eerste verdieping. Ook in de ene kamer werd een volledige wand voorzien van inbouwkasten. Vanuit de andere heeft men zicht op de koer beneden.

Tot slot kan men via een vaste trap ook de zolder bereiken. Deze werd volledig geïsoleerd en kan dienen als extra opbergruimte ect.

Beschikbaar vanaf 01/07/2023.

Had u graag een bezoek gebracht aan deze charmante en toch moderne woning?
Vraag dan uw bezoek aan via onze website door op 'vraag uw bezoek' aan te klikken!
Lees meer Verberg