Ruime gezinswoning met grote tuin, garage en 5 slaapkamers in centrum Wingene

Verhuurd Wingene Molenstraat 32
Deze prachtige woning in Wingene is de perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort. Met 5 slaapkamers, 2 badkamers en een bewoonbare oppervlakte van 227 vierkante meter is er genoeg ruimte voor iedereen. Het huis is gebouwd in 1992 en heeft een perceelsoppervlakte van 993m2.

Het huis heeft een standaard indeling en is perfect onderhouden. Binnenkomen doen we in de ruime inkomhal, waar ook een apart gastentoilet is. Vervolgens vinden we de woonkamer terug. De woonkamer is ruim en licht en biedt via het schuifraam toegang tot de tuin waar u kunt genieten van de rust en stilte. Aanpalend is de ruime keuken met zicht op de tuin gelegen. De keuken is volledig uitgerust en heeft veel opbergruimte. Verder is nog een eerste, gelijkvloerse slaapkamer die perfect ook dienst kan doen als bureauruimte of dergelijke. Tot slot is er naast deze slaapkamer een eerste badkamer voorzien met lavabo, toilet, aansluiting voor de wasmachine en ingebouwde kasten.
Naast de keuken is nog een bijkeuken/berging/dressing terug te ... vinden, uitgerust met ingebouwde kasten en een extra frigo. Deze geeft toegang tot de inpandige garage. Ideaal voor wanneer men thuiskomt met de boodschappen, zodat deze meteen kunnen weggezet worden! Het huis heeft ook twee parkeerplaatsen op de oprit.

Boven zijn er nog eens 4 volwaardige slaapkamers (waarvan één met ingebouwde kasten) en een tweede badkamer, wat betekent dat er nooit een wachtrij zal zijn voor de douche of het toilet! De tweede badkamer is uitgerust met een douche, ligbad, lavabo en derde toilet. Er is op dit verdiep bovendien nog een praktische bergruimte voorzien. Tot slot is er ook nog een ruime zolder, ook ideaal voor extra stockage.

In de tuin is het volop genieten van de zon tussen de bloemen en de planten! Achter de mooie grote garage die kan dienst doen als werkplaats/mancave/berging is er nog een bijgebouwtje in de tuin, ideaal voor stockage van eventueel hout of om tuinmateriaal in onder te brengen. Achteraan het perceel is nog ruimte voorzien voor wie wat groenten of fruit wil telen! De tuin vereist wel wat werk en onderhoud maar is ideaal voor iemand met groene vingers.

Kortom, deze woning in Wingene is een geweldige keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort. Met vijf slaapkamers, twee badkamers, een garage en een grote tuin, is er genoeg ruimte voor iedereen!

Wenst u meer info?
Contacteer ons dan via louise@vastgoedwm.be of vraag uw bezoek aan via onze website door op 'vraag uw bezoek aan' te klikken bij het pand!
Lees meer Verberg