Verzorgde halfopen bebouwing met zuid west gerichte tuin, 3 slaapkamers, garage in een doodlopende straat

Verhuurd Wingene Brouwerijstraat 7
Ligging: op wandelafstand van het gemeenteplein, enkele grootwarenhuizen en andere centrumfuncties zoals oa de centrumschool in de directe omgeving.

Indeling:
Parking voor 2 wagens op eigen terrein.
Inkomhal met vestiairehoek en gastentoilet.
De woonkamer is ingericht met een gezellige TV/leeshoek en een lichtrijke eetplaats, aansluitend op de open, volledig geïnstalleerde keuken. Met een schuifraam bereiken we het terras. De tuin is voldoende diep om altijd de zon te hebben, maar ook kan je de laatste avondzon meepikken op het breed terras. De tuinberging is heel praktisch om fietsen en of ander tuinmateriaal in op te bergen. Er is een siervijver (1,5m diep) met filtersysteem, heden zwemmen er Koi's in. Via de keuken bereiken we de inpandige garage die oa ook dienst doet als berg- en wasplaats, onder de trap is er nog een hoekje waar je droge voeding kunt bewaren. Er kan in de keuken gegeten worden met een 4 tal personen, er is ook voldoende bergruimte en bereiding plaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers, een ... badkamer (ligbad én douche) en een apart toilet. Met een schuiftrap bereiken we de praktische bergzolder.

Pluspunten:
+ Zeer verzorgd, zowel in huis als buitenshuis
+ Overal recent behangen met vliesbehang en vakkundig geschilderd
+ Energiezuinig door ondermeer de zonnepanelen
+ Alle ramen die open kunnen zijn voorzien van een vliegraam

Deze woning is vrij per 1/12/2023.
Indien u deze woning wenst te bezoeken, gelieve uw aanvraag via onze website in te dienen
www.vastgoedwm.be (klik op de foto van het pand, scroll naar beneden en vraag uw bezoek aan. U wordt doorverwezen naar 'mijn huurprofiel'. Zodra het profiel ingevuld werd door u krijgen wij een rapport en bellen wij u op om verder af te spreken.


Lees meer Verberg