Ruime woning met grote tuin, garage en 2/3 slaapkamers

Verhuurd Wingene Heremeersstraat 19
Gelegen in een groene en rustige omgeving, nabij de Munkebossen en St. Elooi Wingene. Er is een kleuter en lagere school op 2 km. Grootwarenhuis, bib, zwembad ligt op 5 tal km in het centrum van Wingene.

Indeling:
Het huis paalt aan de straat, je kan parkeren voor de woning of in de inpandige garage. Binnenkomen doen we meteen in de woonkamer. Deze ruimte heeft vrij uitzicht naar de straat en de velden. De nieuwe keuken heeft ook uitzicht op de velden en is ingericht met een frigo, dampkamp en kookfornuis en heel veel kastruimte. Er is ook in de keuken UTP en COAX aansluiting.
In de berging ernaast is er nog ruimte voor een diepvriezer te zetten. Het gastentoilet bevindt zich hier ook. Naast de keuken is er nog een praktisch (vaute)kelder. Je kan vlot vanuit de keuken naar het zuid west gericht terras en de diepe, volledig omheinde tuin. De garage is groot, breed en vlot toegankelijk. Op de vautekamer kan er een speelkamer of huisbureau komen met zich op de tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een overloop, die ... mogelijks ook kan dienen als 3de slaapkamer. Ook hier vinden we de badkamer, ingericht met inloopdouche, toilet en lavabo. De bergzolder is heden toegankelijk met een mangat. Op verschillende plaatsen zijn er nog extra opberghoekjes voorzien.

Pluspunten:
+ nieuwe mazout ketel
+ nieuwe keuken
+ meteen vrij per 01/11/2023
+ regenwaterput
+ Lichtrijk en recent geschilderd

Wenst u meer info of een bezoek?
Bel naar 050703435
Lees meer Verberg