Uniek handelspand op commerciële ligging en met prachtige woning

Verkocht Beernem Reigerlostraat 5
Uitermate charmante en instapklare eigendom ’t Zurkelkasteeltje met groot polyvalent bijgebouw (250m2 gelijkvloers + verdiep) in orangeriestijl. Het polyvalent bijgebouw biedt vele mogelijkheden, zoals winkel, (groeps-)praktijk, bureel, expositieruimte, eethuis, B&B, vakantiewoning of kangoeroewoonst. Commercieel gelegen vlakbij de afrit E40 met parkeergelegenheid .

't Zurkelkasteeltje is een19e-eeuws pand met karakter dat in 2010 door de huidige eigenaars vakkundig en energetisch gerenoveerd werd waarbij het authentieke karakter, alle modern comfort en tijdloze bouwelementen in perfecte harmonie samengaan. Uiteraard is er sterk aandacht besteed aan de energiebesparende ingrepen, o.a. door het plaatsen van 4-seizoenenglas.
Het kasteeltje komt u binnen via de mooie inkomhal met gastentoilet, via de dubbele deur komt u in de karaktervolle leefruimte met aanpalende salonruimte waar het hoge plafond met sierlijsten en de mooie lichtinval meteen charmeren.
De landelijke keuken is een ontwerp van Dries Bonamie en is uitgerust met een ... frigo, diepvries, vaatwas en vlak ingefreesde keramische kookplaat, het werkblad is een massief graniet. Via buiten is de kelder bereikbaar, deze is uitermate geschikt voor een mooie wijncollectie.
Via de massief grenen draaitrap komt u op de 1ste verdieping met een ruime slaapkamer, aansluitend bureau of 2de slaapkamer, badkamer met ligbad, ingebouwde dressing, wasplaats en opslagruimte en een afzonderlijk toilet.
Op de 2de verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met eigen badkamer uitgerust met inloopdouche. De authentieke, gezandstraalde balken maken van deze verdieping een juweeltje.

Achter de woning bevindt zich een ruime polyvalente ruimte in orangeriestijl. Deze werd door de huidige eigenaars 27 jaar gebruikt als interieur- en antiekzaak. Het gelijkvloers omvat 250m2 en een eerste verdieping. Het gebouw is geschikt voor een winkel, (groeps-) praktijk, vrij beroep, tentoonstellingsruimte, kunstgalerij, charmant eethuis, B&B, vakantiewoning,...
Alles is afgewerkt met houten scheepsvloer en een statige eiken trap. Het dak is een zinken dak met opstaande naad en lichtstraat.
Het bijgebouw heeft een eigen huisnummer.

In de sfeervolle zuidgerichte tuin is het zalig vertoeven.
Er zijn 2 opritten, beide afgesloten met smeedijzeren poorten.

Deze exclusieve eigendom is gelegen nabij oprit 10 van de E40 en de carpool Wingene en vlotte verbinding naar Oostkamp. Een bushalte en treinstation liggen op wandelafstand, alsook het provinciaal domein Bulskampveld waar het zalig vertoeven is.
Vlot bereikbaar alsook een goede zichtbaarheid indien u een zaak wenst uit te baten.

Uniek is wel het woord dat bij dit pand past, een pand met een verhaal, met alle comfort van deze tijd, en met een historische uitstraling.

Richtprijs 835.000euro

Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 (Elien)
Lees meer Verberg